Nail Polish

Manhattan 760 Moscow Night

Het was echt te donker toen ik deze foto’s nam. Het was zo’n dag dat de zon zich niet laat zien, het zwaar bewolkt is en je om 3 uur ’s middags je lampen in huis aan wil doen. Niet handig dan te fotograferen… veel foto’s zijn mislukt. Dit zijn letterlijk de 3 foto’s die wel zijn gelukt van de honderd die ik nam! Bedacht me later dat ik ‘m wel overnieuw zou doen, maar ging toch akkoord met de drie hier. Ondanks de close up shot wel waziger is dan ik eigenlijk wil maar oké!

Berry Much liet ik hier laatst zien; een prachtige rood/berry achtige lak met shimmers, ook van Manhattan. Lees de review hier. Mijn zus nam nog eentje mee en die heet Moscow Night. Heel donker in het flesje en lastig te bedenken hoe hij er op de nagels uit zou zien. Maar kijk die shimmer!

Manhattan Moscow Night

Manhattan Moscow Night

Manhattan Moscow Night

De basis van deze lak is paars, kun je dat een beetje zien? Heel donker, diep paars/ aubergine. De dekking is ook fantastisch; met twee dunne laagjes ben je klaar. Er zit gouden en rode shimmers in.

DSCN0030
Maar die kwast he… Nee. Ik ben geen fan. Hij is me te breed! Ik heb smalle nagels en je wilt niet weten hoe het eruit zag zonder schoon te maken. Dacht bij Berry Much dat het misschien gewoon aan mijn humeur lag dat ik me er aan irriteerde…Voor de duidelijkheid, het houdt me niet tegen om dit merk te kopen mocht ik het tegenkomen, maar vind het wel een irritatie factor. De foto hierboven is een vergelijking tussen een Essie kwast en de Manhattan kwast. Heb je een idee hoe breed!

Manhattan is verkrijgbaar in Duitsland, daar heeft mijn zus ‘m ook voor me gekocht!

handtekening blog sept 2015

Berry Much was a gorgeous red and berry colored polish by Manhanttan, remember that one? Click here for the review and pics! My sister also brought Moscow Night for me from Germany and it looks amazing.
Very deep purple/ aubergine color with beautiful gold and red shimmers. I do have a problem with the brush though; after the first polish I thought it might just been my mood but the second one
made me realise I get irritated with the brush because it is so wide and my nails are so long and narrow. I made a comparison with an Essie brush, so maybe you’ll het an idea how wide it is. It won’t stop me from buying it when I see a beauty of a polish though 🙂

Moscow Night is dark and intense on the nails! It was hard to capture; I decided to photograph it on a horrible, dark and grey day, so these are the only ones that I thought were decent enough to show here.

Comments (9)

 • Wow, this one is amazing! So deep.

  Beantwoorden
 • It is gorgeous, I would love to get both this and Berry Much!

  Beantwoorden
 • Love this dark shade!

  Beantwoorden
 • Oeh, zo mooi! Gebruik bijna nooit hele donkere lakken maar om er naar te kijken vind ik ze prachtig. Deze ook!

  Beantwoorden
 • Ik kan mij goed voorstellen dat er een zeker irritatiefactor hangt rond de kwast van deze lak, hij oogt inderdaad behoorlijk breed zo te zien…Ook bij mij zou dat best een probleem zijn…de lak ziet er wel heel mooi uit op je nagels

  Beantwoorden
 • Hele mooie kleur! Jammer van die dikke kwast, vind ik ook niet zo fijn lakken. Dat probleem met fotograferen had ik ook al haha

  Beantwoorden
 • wow, this one is really beautiful! I love it 🙂

  Beantwoorden
 • Mooie lak dat zeker! Maar ik vind de kwastjes van Essie al vrij breed op mijn nagels dus laat staan deze nieuwe van Manhattan. Maar de combi van kleur en shimmer/mini glittertjes is wel fabulous!

  Beantwoorden
 • Your sister picks really pretty polishes! 🙂

  Beantwoorden

Write a comment