Nail Polish

Masura – Iceland & My Love Has the Taste of Raspberry Jam

Zo ik moet echt een beetje “back in the nailgroove” komen geloof ik. Het bloggen gaat me zo moeilijk af de laatste tijd. Weinig energie, schouderpijn en totaal geen zin in nagels lakken oid. Op zich is dat niet erg; ben enorm blij dat ik mijn samenwerkingen praktisch heb gehalveerd, maar ik heb wel dingen liggen die ik sowieso wil en moet doen. Maar denk er steeds vaker aan om mijn blog te schrappen en alleen op IG verder te gaan. Dat scheelt een hoop energie, want een blogpost schrijven is ook nog zoiets. Vergt hoop concentratie. Alleen verlies ik denk daarmee ook bepaalde samenwerkingen omdat die een blog wel echt een must vinden…. Misschien moet ik een manier gaan vinden het korter te houden, de tekst. Maar even goed over nadenken.

Nu eerst even terug naar de nagellak hahaha! Vandaag heb ik twee lakjes voor je van Masura. Masura is echt een fijn merk geworden en stiekem wel een van mijn favorieten. De formule is erg fijn en de lakken vind ik gewoon prachtig. Nu heb ik een lichtblauw lakje geswatcht; Iceland én een holografisch lakje met een hele lange naam: My Love Has The Taste Of Raspberry Jam.

MASURA – ICELANDIceland is een baby blauw lakje, die prachtige zilveren shimmers bevat. Heel opvallend zijn ze niet, maar geven net een klein beetje extra aan de lak. De dekking is goed; twee laagjes.

MASURA – MY LOVE HAS THE TASTE OF RASPBERRY JAMDeze holografische lakken van Masura zijn écht favoriet bij mij. Heb er nu een aantal en kan er geen genoeg van krijgen. Beetje total package idee; brengt makkelijk aan, vloeit mooi effen uit over de nagel en blijft lang zitten. De holografische glitter is heel goed zichtbaar. Voor deze heb ik ook twee laagjes gebruikt.

Masura is verkrijgbaar bij PolishMolish webshop.

Have some trouble getting back in the “nail groove” this time. Low energy, painful shoulder and other things to do that cost me loads of energy. But want to get back to swatching! I am doing my nails, it’s more that the editing of the pics and writing requires concentration. But here I am, showing you two Masura polishes that I wore with great pleasure; “Iceland”, light blue polish with tiny shimmers and the very long name “My Love Has the Taste Of Raspberry Jam”,  a gorgeous berry color.
Starting with Iceland. This time I choose a different polish that the magnetics which I love, but choose a cute, babyblue polish which contains beautiful silver shimmers. Coverage was great, two coats and all done.
Coverage of My Love Has The Taste Of Raspberry Jam is also great; two coats. It’s a gorgeous holographic polish; the effect is very well visible. The color is described as a rich cherry with crimson undertone.
Both lovely polishes; the formula is excellent and gives you the quality you want. It’s self leveling and holds beautifully for days and days. And I know, because I wore them both for quite some time!
Masura is available at PolishMolish webshop.

Comments (6)

 • Both are gorgeous 🙂

  Beantwoorden
 • Wow het zijn allebei prachtige kleuren! Jammer dat je niet in de blogvibe zit. Doe wat jij het fijnst vindt!

  Beantwoorden
 • Die holografische is echt mooi! Jammer dat je het bloggen even niet voelt, minder tekst is toch niet erg? Je foto’s zijn super mooi! Ik daar vooral naar 😉

  Beantwoorden
 • Love the cherry one the most! I wish you all the best with your shoulder problems and everything. Get well soon!

  Beantwoorden
 • Both pretty 🙂

  Beantwoorden

Write a comment