Uncategorized

Max Factor – Marshmallow

Een gehavend flesje van MaxFactor. Dat hield mij niet tegen ‘m voorzichtig in mijn winkelmandje te leggen bij de Action. Want dit roze kleurtje sprak me aan.
Het is een zachte, lieve roze kleur. En crรจme lakken spreken me sowieso aan. Ik zag dat er een stukje van het flesje miste en dat er ook wat los glas op zat. Heb later de gevaarlijke splinters weggehaald en een plakbandje er om gedaan. Tja, waarom die moeite. Omdat ie zo mooi is! Heb nog gezocht om een andere maar die was er niet.

Voor normaal gesproken een lakje van 8 a 9 euro vond ik dit een mooie vondst bij de Action. Vraag me niet wat ik er nu voor betaald heb; ik heb geen idee! Ik schat zo rond de 3 euro?

Ik heb een aantal mooie, favo roze lakken in mijn collectie en ik denk dat ik deze daar bij ga zetten. Hij verdient een mooi plekje! En ik moet nu dus echt wel toegeven dat ik wel een zwak voor roze heb….

Wat vind jij van Marshmallow?

Comments (16)

Write a comment