Nail Polish

Meeki Beauty Lab – Bright Pearl & Russet Brown

Meeki Beauty Lab ken ik al een poosje. Zag een blogpost bij Femketje met swatches van twee mooie, lichte lakken. Volgens mij hebben ze toen een nieuwe start gemaakt en ze timmeren hard aan de weg. Ik ben echt gezwicht voor die prachtige flesjes en verpakking, hoe mooi! Ik moest ze gewoon zelf proberen. Mijn verwachtingen hoog!


Ze hadden voor de kerst een top actie; je kon een lakje proberen en daarvoor betaalde je alleen de verzendkosten. Daar hoefde ik niet over na te denken. Ik bestelde een zacht roze lakje met shimmers, erg cute! Heb die nog niet geswatcht maar ga ik zeker doen. Toen kreeg ik een mail dat met een soort vragenlijst én een code, voor nog bestelling met hoge korting. Weer kon ik het niet laten. Eén lakje uitzoeken en je kreeg er een gratis verrassingslak bij. Hoe leuk!


Paar dagen laten had ik de twee binnen; yay! Ik laat je eerst de lak zien die Meeki voor me heeft uitgekozen en dat is Bright Pearl en dan mijn keuze! Vind de combinatie van kleuren goed bij elkaar gezocht, helaas is Bright Pearl niet my cup of tea.

MEEKI BEAUTY LAB – BRIGHT PEARL


Hij is streperig en dat is hetgeen waar ik niet zo van hou. De frisse kleur parelmoer wit vind ik wel erg mooi! Met twee laagjes heb je een goede dekking.

MEEKI BEAUTY LAB – RUSSET BROWNRusset is daadwerkelijk een kleur; een donkerbruine kleur met een rood/ oranje ondertoon. Dat is precies waarom ik deze lak zó te gek vind! Wat een beauty! Rijke kleur met prachtige bronzen shimmers. De dekking is ook al zo goed; aan één laagje heb je voldoende. Denk dat ook deze lak goed zal stempelen. Fan van deze lak!

Meeki Beauty Lab lakken heb zover ik ze nu heb getest wel een fijne formule. Zeker niet te vloeibaar, wat wel een must is met de brede, platte kwast die ze hebben. Anders zou alles eronder zitten… Die twee dingen maken het lakken een makkie. Enige kleine minpuntje is dat ik de kwastjes ietwat slordig vind afgesneden. Maar gelukkig had ik er geen last van tijdens het aanbrengen. Kan je ze aanraden, zeker leuk voor jezelf of als cadeau gezien ze in zo’n luxe doosje worden geleverd.

I saw this brand a while ago and got curious. The bottles are so unique and beautiful, as well as that box you find your polishes in, very cute! So when I got the chance to buy one with only having to pay shipment costs, I was in and bought one straight away. Ordered a girly pink with shimmer; haven’t
swatched it yet but I will for sure!
 After that I received an email with another offer and couldn’t resist it. Buy one and get one surprise polish. That didn’t turn out too great for me in the end, but I can get why Meeki choose to combine the two.
They added Bright Pearl to my choice polish, a pearly white. Love the fresh color and how that compliments my skintone, but the polish is so stripy. Really don’t like that… So bit of a bummer. But I was finished with two coats, so coverage is good.
Then, my choice.. Russet Brown. Oh boy I am IN LOVE. What a beauty! Really my thing, my taste. Intens, dark and that shimmer is so beautiful. Coverage is even better and with one coat you’re done, how awesome is that. Will be wearing this one more than once, I already know that 🙂
Which one is your favorite of the two?

 

 

Comments (6)

 • The second one – your choice – is pretty perfect! ♥

  Beantwoorden
 • Vind de parelmoer mooi hoor. De verpakking smolt ik meteen voor.

  Beantwoorden
 • Bright Pearl isn’t really my thing, but Russet Brown is awesome!

  Beantwoorden
 • Die tweede is inderdaad wel heel erg mooi! De eerst vind ik niet zo, inderdaad dat streperige.

  Beantwoorden
 • Het wat jij hebt uitgekozen is een beauty, maar die andere … Echt niet mijn ding.

  Beantwoorden
 • Wat heeft Russet Brown een prachtige shimmer! Doet me denken aan de herfst. Ik hou van parelmoerkleuren, maar erg jammer dat deze zo streept. Anders had ik ‘m erg mooi gevonden 🙂

  Beantwoorden

Write a comment