Mint Polish Lavender Macaron blog
Indie Polish

Mint Polish – Lavender Macaron

Poeh het is alweer lang geleden dat ik je het andere Mint Polish lakje liet zien wat ik voor een zacht prijsje heb over kunnen kopen van Maria. En hoewel ik eigenlijk niet zo heel snel voor lila of paars kies (niet dat ik het geen mooie kleur vind ofzo, maar het trekt mij minder) vind ik deze pastel print wel echt heel mooi!

Hij is licht, duidelijk lila en zo’n fijne lente lakje. Krijg jij er al zin in??

Mint Polish Lavender Macaron

Mint Polish Lavender Macaron

Mint Polish Lavender Macaron
De formule is zoals ik die van de mint kleur vond; niet echt heel geweldig. Het duurt vrij lang voordat ie mooi is uitgevloeid op de nagel. Gelukkig gebeurd dit uiteindelijk wel! Twee dunne laagjes en je hebt prachtige, lila kleurige macaron nagels 😛 Hou van zulke pastel tinten! En jij?

handtekening blog sept 2015
Finally spring! How lovely! Also lovely, is this pretty macaron lila polish by Mint Polish. Happy I could buy this one from Maria! I showed you the minty one before and now it’s this one’s turn. As I said
with the other one, at first I wasn’t too happy with the formula, but it just takes a bit longer before the
polish smooths out on your nails! So no worries there 🙂 The color is bright pastel and quite love it! Lovely for coming summer! Used two coats and a topcoat.

Comments (8)

 • I’m glad you like it – it looks beautiful on you!

  Beantwoorden
 • It’s a very lovely pastel tone, and a perfect match with your skin tone!
  Damn, you’re making me want each single polish I see on you LOL <3

  Beantwoorden
 • Wat een mooie en lieve paarse kleur! Mooi lakje!

  Beantwoorden
 • Beautiful!

  Beantwoorden
 • Mijn tong rolt over de vloer. Wat een mooie. Vind paars (of lila) echt de allermooiste lakkleur die er is. Supermooi deze.

  Beantwoorden
 • Ja zo gaaf!
  Doet mij denken aan de Mint lakken die ik nog heb staat :O

  Beantwoorden
 • […] In het dagelijks leven kan ik vrij vergeetachtig zijn. Of ‘vrij’ vergeetachtig… Best wel behoorlijk 😉 Heb to-do lijstjes, een papieren agenda en een agenda app die alarm signalen geeft. Dan nog weet ik dingen te vergeten. Post-it’s helpen niet. Een personal assistent is zo duur! 😛 Dus ik moet maar accepteren dat ik dingen vergeet. Zoals deze nail art die ik vond in hetzelfde mapje als de swatches van de Mint Polish, Lavender Macaron. […]

  Beantwoorden
 • Pretty tone. 🙂

  Beantwoorden

Write a comment