Nail Polish

Morgan Taylor – COTM August – Doo Wop

Wie houdt er van gele nagellak? Als ik iets een aparte kleur vind op de nagels dan is het geel. Het liefst zou ik dan nog gaan voor een pastel geel, maar soms is een beetje opvallender en feller geel ook best leuk. “Doo Wop” van Morgan Taylor is uitgekozen voor de maand Augustus; een fijne, warme gele creamy lak met shimmers.

Ik was benieuwd hoeveel laagjes ik nodig zou hebben. Heb niet echt veel ribbels mijn nagels, maar op mijn middelvinger loopt er ééntje die altijd roet in het eten gooit en op mijn ringvinger heb ik er een paar meer. Met een goede ridgefiller denk ik dat je met twee laagjes prima uit komt.

MORGAN TAYLOR – DOO WOPIk heb dus drie laagjes gebruikt van Doo Wop. (Heb jij trouwens nu dat liedje ook in je hoofd?)

Morgan Taylor is hier verkrijgbaar.

 

Any yellow lovers out there? Well, I like it. Think I like pastel yellow better, but I love every pastel color. This is quite a bright and warm yellow and owns the name Doo Wop. It contains yellow shimmer as well, which is subtle but there. Wore this shade for a few days and really started to love it.
Because of the few (but stubborn) ridges I have in my nails, I needed three thin coats. But I think if you could do with two with a good ridgefiller. What do you think of this polish?

Comments (2)

  • It is a perfect yellow for the summer!

    Beantwoorden
  • oooh hij doet me denken aan de gele OPI lak van de hello kitty collectie 😀

    Beantwoorden

Write a comment