Nail Polish

Morgan Taylor – COTM December – Looking For a Wingman

Het werd weer tijd voor een kleur van de maand. De Color Of The Month die Morgan Taylor heeft uitgekozen om in het zonnetje te zetten! Het is een lakje dat eigenlijk behoort tot de Sweetheart Squadron collectie, die bestaat uit twee lakken die mooi bij elkaar passen.


De linker heet Looking For a Wingman en dรกt is de COTM van December! En die ga ik je dus ook als eerste laten zien. (Uiteraard het andere lakje ook!)Ik was gelijk dol op deze kleur en ontzettend blij dat deze bij December hoorde. Het is een lak die ik zรณ zou dragen met de feestdagen!
Hij is glossy, zeer goed dekkend (twee hele dunne laagjes), en de kleur vind ik prachtig. Met 2 dunne laagje zulke mooie nagels. Ik ben onder de indruk! Op de foto draag ik wel een laagje topcoat. Dit ook omdat ik de lak twee dagen ging dragen en ik wil gewoon dat m’n lak zo snel mogelijk droog is.

Dan, Run The Runway. De tweede lak van dit mooie en elegante duo. Deze kleuren kun je perfect combineren in bijvoorbeeld een nailart! Run The Runway is een lichtere lak, die grijs/ paars is. Apart kleurtje!


Vergrijsde kleuren zijn echt mijn ding. Verveelt mij nooit! En deze ook niet. Gezien ik na het swatchen mijn vrijwilligerswerk had e.d. heb ik de lak wel 3 dagen gedragen (ja dat is lang voor mij hoor!) en hij zat als een huis. Geen chip, geen tipwear. En, mooie van dit lakje is ook nog dat je maar รฉรฉn laagje nodig hebt voor een volledige dekking. Hoe heerlijk! Zoals altijd, voor de foto wel twee laagjes aangebracht en topcoat.

Deze twee lakken behoren tot de Sweetheart Squadron collectie. Looking For a Wingman is gekozen tot COTM door Morgan Taylor! Ben jij nu ook nieuwsgierig naar dit merk?
Je vind ze in de shop van Morgan Taylor.


The Color Of The Month, choosen by Morgan Taylor, is part of a stunning collection named Sweetheart Squadron.
The one on the left, Looking For A Wingman is the COTM December.
Will show that one first, and of course that other beauty as well ๐Ÿ™‚
Looking For a Wingman is a color that I adore. It’s an intense berry color, bit dark. Lovely creamy and shiny!
One coat could be enough, it’s just that you don’t get the same intensity. I used two very thin coats of this polish and added one layer of topcoat because I needed it to be dry quick.
Run The Runway is the other polish, which I could describe best as greyish purple. Very elegant shade I think! Even greater is the coverage; one coat garuanteed! How awesome is that.
Wore this polish for a few days and it stayed on the nail so beautifully. No chips, no tipwear. And I was busy with cleaning, volunteerwork…
Happy with this duo and happiest with the berry color. Good contender for a xmas polish! We’ll see ๐Ÿ™‚
Which one would you pick? You can find all Morgan Taylor polishes in their shop.

 

Comments (5)

 • oeff looking for a wingman is gorgeous ๐Ÿ˜€

  Beantwoorden
 • I like them both with a particular sympathy for the first one ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 • I like them both very much!

  Beantwoorden
 • Both polishes are really gorgeous! Run the runway is my favourite though… Very elegant indeed! ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 • Lovely swatches โ™ฅ my fav is the red one ๐Ÿ™‚ so elegant!

  Beantwoorden

Write a comment