Nail Polish

Morgan Taylor – COTM December – Pretty As A Pink-Ture

Dat is toch een dubbel gevoel; afscheid nemen van Morgan Taylor. Ik weet waarom en waarvoor ik het doe, maar ik blijf ook fan van dit mooie merk… Ook deze samenwerking heb ik stopgezet en dus is dit de laatste COTM op mijn nagels! Ik ben benieuwd wie het gaat overnemen. Zijn zoveel goede bloggers met prachtige nagels!

Een echt winters lakje is dit niet… 😉 NEON! Fel roze. Heel gaaf!

MORGAN TAYLOR COTM DECEMBER – Pretty As A Pink-tureIs het geen heerlijke kleur? Vind het wel lekker zo’n lakje te dragen in de winter. Ik hou van donkere kleuren en die draag ik dus ook veel. Dan is dit toch heerlijk tussendoor? Twee laagjes had ik nodig. De formule is echt een neon formule en dus ietsje lastiger  mee te lakken soms. En hij droogt semi matte; zoals op de foto!

Ook nieuwsgierig naar Morgan Taylor lakken? Ga dan zeker even in de shop kijken.

FIJNE JAARWISSELING!

Comments (2)

  • ik hou wel van kleurtjes als deze 😀

    Beantwoorden
  • Lovely shade of pink!

    Beantwoorden

Write a comment