Nail Polish

Morgan Taylor – COTM March – Perfect Landing

We zijn maart, de maand waarin mijn moeder jarig is en het lente wordt! Lente… warmer weer, krachtiger zonnetje. Daar kijk ik enorm naar uit. Elke maand swatch ik de Color Of The Month voor Morgan Taylor. Dit keer een hele bijzondere kleur die ik lastig te omschrijven vind. Online vind ik beschrijvingen die zo uiteenlopen! Zelfs een “dusty rose creme“… Hij is zeker geen roze, ook geen oud roze. Dit lakje zou ik eerder de naam oranje geven, vergrijsd oranje. Het is een aardetint die veel zachter is dan gewoon oranje. Een kleurtje dat ik heel graag met Koningsdag zou willen dragen; oranje lak is niet mijn favoriete kleur. Maar deze vind ik mooi!

Hij heet “Perfect Landing” en behoort tot de Sweetheart Squadron collectie. Op naar de swatches!

Morgan Taylor Perfect Landing COTM March

Begrijp je nu hoe lastig het is dit kleurtje te omschrijven? Hij is echt apart. Dat is denk ik ook een belangrijk deel waarom ik dit lakje wél zou dragen; hij is bijzonder. Ik heb twee laagjes nodig gehad voor een volledige dekking en één laagje topcoat. Ben je nieuwsgierig naar de andere COTM ’s van de afgelopen maanden? Kijk dan hier.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar Morgan Taylor
lakken? Ze zijn verkrijgbaar in de shop van Morgan Taylor.

It’s March. The month where it’s my mothers birthday ánd it becomes Spring officialy. Spring, flowers, hopefully more sun and a bit warmer weather. Looking forward to that!
“Perfect Landing” is the polish chosen as Color Of The Month for Morgan Taylor. And oh boy, I find it hard to describe! I searched a bit online and came across loads of different descriptions for this color. Dusty pink (no!) wasn’t one, I would say it’s an orangy earthtone, perhaps a bit dusty. I am not a fan of orange polishes, but I would totally wear this one because it’s unique and not that bright.
Used two coats for this one and one layer of topcoat. What do you think about this color?
<3

Comments (1)

Write a comment