Nail Polish

Morgan Taylor – COTM November – Vixen In A Mask

Morgan Taylor ‘Color Of The Month’ van November is alweer aan de beurt. Ik kan me de zomer nog zo goed heugen… en nu is het alweer volop herfst.

Vind ‘Vixen In A Mask’ ook echt wel gepast voor dit seizoen! Al weten de meesten van mij dat ik mij daar weinig van aan trek en gerust een donkere lak op een zomerse dag draag of een felle lak in hartje winter.
Dit lakje trok mij wel gelijk aan. Hou er van!

MORGAN TAYLOR – VIXEN IN A MASKIs ie niet mooi? Hij heeft ook een prachtige shift, dat maakt ‘m nรณg mooier! Formule is zoals altijd top, valt netjes mee te lakken. De kwast is lang en smal. Ben jij ook nieuwsgierig? Ga dan gauw naar de site van Morgan Taylor.

Comments (2)

  • This is a super classy shade.

    Beantwoorden
  • I have seen this brand but never got around to purchase it. After looking at this gorgeous shade I think I should buy it ๐Ÿ˜‰

    Beantwoorden

Write a comment