Nail Polish

Morgan Taylor – COTM September – All About The Pout

Er lijkt niet veel meer online te komen op mijn blog en dat klopt ook. Ben echter zeker wel actief op mijn social media! Ik heb besloten mijn aandacht en energie te richten op mijn Instagram en Facebook, mijn blog kost mij teveel van mijn kostbare energie. Uiteindelijk zal er niets meer online komen, maar zover is het nog niet.

Ik heb wel weer een lekker zomers lakje voor je vandaag, in de hoop dat het de weergoden een hint geeft 😉 Als ik het moet geloven staat de herfst nu echt voor de deur met de tropische storm(en) die richting Europa gaan.
Dit lakje heet “All About The Pout” en is een pastel neon lakje, love it!Bij het aanbrengen van de eerste laag vond ik de formule niet zo fantastisch, zoals je wel vaker ziet bij neon lakken. Maar als je ‘m eventjes de tijd geeft dan vloeit ie toch nog mooi uit. En bij de tweede laag ben je gewoon blij want 1. het is een fantastische kleur en 2. hij is dan volledig dekkend! Een lakje wat ik vaker eens ga pakken.

Morgan Taylor is hier verkrijgbaar.

 

Comments (3)

  • Aw, love this color so much, it looks so pretty on you!

    Beantwoorden
  • Echt een kleur voor jou. Heel mooi en weer super strak gelakt!

    Beantwoorden
  • What a beautiful shade 🙂

    Beantwoorden

Write a comment