Nail Art

Morgan Taylor – Flower Decal Nail Art

Elke maand laat ik je een lakje van Morgan Taylor zien, de COTM. De COTM van vorige maand was écht een kleur naar mijn hart, “Figure 8’s & Heartbreaks“. De lak behoort tot een prachtige collectie The Great Ice-Scape van de Winter 2016 collectie. Daar wilde ik iets mee doen… Een poos geleden zag ik deze prachtige waterdecals op EBay (ik blijf toch weer terugkomen…!) en heb ze gelijk besteld.


Ze zijn simpel maar echt lief en subtiel. Precies waar ik wel van hou, het geeft een rustig geheel en toch valt het wel op. Hoe ik ze in het design zou verwerken… dat wist ik niet echt, maar meestal komt dat gaandeweg wel.
Ik besloot op één nagel helemaal te doen en de ander voor de helft.

De waterdecals zijn wel doorzichtig; ik hou daarvan! Zo kun je zelf de ondergrond bepalen en de decal daarover aanbrengen. Ik pakte nog een Morgan Taylor lakje voor deze mani; “Tan My Hide”. Een van mijn favoriete Morgan Taylor lakken!
Over de overgang van de prachtige roze paarse lak naar de lichtere heb ik een stukje zilveren striping tape aangebracht. Ook heb een paar gouden glitters van WhatsUpNails gebruikt. Het voelde nog niet af… Wat maakt het voor mij écht af? Stipjes. Haha. Simpel! Brengt het het net wat meer samen allemaal. Ik ben tevreden!

Morgan Taylor is verkrijgbaar in de shop, de waterdecals heb ik gekocht via EBay.

Every month I show you the COTM of Morgan Taylor polishes and last time you saw this beauty “Figure 8’s & Heartbreaks”. Wanted to do something with this… nail art, stamping, or gradient…. something simple. The last one became my choice and I took de waterdecals that I have for ages now and never used. Simple, cute little flowers!
I also used Tan My Hide by Morgan Taylor and put that on my ring finger and half of my middle finger.
Added a piece of silver striping tape and also took some glitter from WhatsUpNails for something blingy!
I just thought it wasn’t enough… So added some purple dots around the flowers and then I was happy 🙂
Do you like this design?

Comments (2)

  • Oooh ik vind het erg mooi geworden! ♡

    Beantwoorden
  • Hele leuke nail art!

    Beantwoorden

Write a comment