Nail Art

Morgan Taylor – Sweetheart Squadron – Nail Art

De COTM van Morgan Taylor was van de maand December “Looking For a Wingman”. Deze lak behoorde tot een mooie collectie genaamd Sweetheart Squadron; een tweetal lakken die erg goed bij elkaar passen. Onlangs liet ik je ze hier zien.

Met die twee wilde ik dolgraag wat doen. Het was wel een gok, want ik wilde stempelen met Looking For a Wingman, ondanks ik niet geheel zeker wist of ie wel goed zou stempelen. Gewoon proberen! Mijn basis is Run The Runway, een mooie grijs/paarse lak, die een perfecte basis maakt voor nail art.


Voor het stempelen gebruik ik altijd een liquid latex. Ditmaal een gave, koraalrode latex van Beautyill! (en ik zie dat ie in de aanbieding is dus grijp je kans!)

En dit is ‘m dan. Ik heb een stamping plate van Born Pretty gebruikt, de BP-L018.


Vind het zรณ’n leuke plate! Echt ook geschikt zo in de winter en de feestdagen.ย  En dit is ‘m dan geworden!Het stempelen met de rood/roze lak ging op zich prima. Het is geen stempellak maar toch vind ik dat het resultaat er best mag zijn! Hij wordt ietsje lichter, dat wel. Maar hij past zo mooi bij de grijs/paarse lak!
Ook heb ik nog met een zilveren lak wat stipjes aangebracht, was je dat ook opgevallen? Heerlijk weer even te nail arten, dat was pas echt lang geleden!

Morgan Taylor Sweetheart Squadron nailart
Ik heb de komende tijd wel weer veel te swatchen, dus ik hoop dat ik nog wat aan nail art toe kom. Het zullen in ieder geval feestelijke en winterse nail arts worden dan!

Wat vind jij van deze nailart? Morgan Taylor is verkrijgbaar
in de shop van Morgan Taylor, ook deze prachtige set.


The COTM by Morgan Taylor was “Looking For a Wingman”, part of the Sweetheart Squadron collection which I showed you here. The other one is Run The Runway and because I just love them together I had to work with them both for a nail art.
I was wearing the grey/purple polish and wanted to do some stamping with Looking For a Wingman, which was a bit of a gamble because it’s not an original stamping polish of course. But coverage was good, so I just tried it!
At first I always use a liquid latex, usually one by Beautyill and this is here holidays LE, a coral red one ๐Ÿ™‚ And it’s on sale now!
I used the BP-L018 for this nail art to give it a winter feel.
Put some silver dots on each design and I am very happy with the outcome! Lovely color combo and happyย  that the berry color polish stamped pretty well. What do you think? Let me know <3

 

Comments (8)

 • Prachtige nail art weer, zoals altijd. De lakjes van Morgan Taylor vind ik zelf erg fijn.

  Beantwoorden
 • super pretty ๐Ÿ˜€ love it!

  Beantwoorden
 • Wonderful pattern and lovely outcome!

  Beantwoorden
 • I love it, a cute sweater!

  Beantwoorden
 • heel leuk….ik wil eigenlijk dit weekend ook weer gaan stempelen (kerst)

  Beantwoorden
 • Such a cute winter mani โ™ฅ would totally wear this as a sweater ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 • Mooie nail art zeg! Heel strak gestempeld ook. Doet me denken aan een lekkere warme trui ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 • I love these colours together in your nail art!

  Beantwoorden

Write a comment