Nail Art

MoYou & Caption – Nail Art

MoYou maakt de laatste tijd collecties die ik niet kan weerstaan… De “Enchanted” collectie is alweer ietsje ouder, maar wat denk je van “Scandi” en “Minimalist”? Allemaal ontwerpen die mij enorm aanspreken. Heb dan ook al sinds Januari twee keer een bestelling gedaan… Waarvan beide met korting. MoYou plates ben ik altijd tevreden over. Heb behoorlijk wat plates van dit merk en ik heb nog nooit meegemaakt dat ze niet werkten. Je kunt er vanuit gaan dat als het niet werkt dat dat toch ligt aan techniek, stamper of de lak. Kijk deze Enchanted plate… <3 <3


Sierlijk en lief. Moest ik hebben! En dit keer gebruikt voor een nail art.

De lakjes die ik hebt gebruikt heb je hier al voorbij zien komen. Beide komen uit de Resort collectie van Caption. Weet je nog, die mooie pastelkleuren? Die gele lak, “Ain’t No Thing” is één van de mooiste gele lakken die ik in mijn bezit heb.

Ook heb ik wat leuks gekocht bij de MoYou bestelling in Januari. Een kleurboek van MoYou én handtattoo’s. Ik koos voor de “Origami” tattoo’s. Ik heb er alleen nooit bij stil gestaan dat ze eigenlijk gewoon te mooi zijn om te gebruiken!


Zeg nou zelf, je hartje breekt toch gewoon als je hier in gaat knippen? Ze bleven dus maar liggen. Maar op een gegeven moment heb ik dan toch de knoop doorgehakt. Ze staan er ook gewoon erg leuk bij!
Hier dan de nail art waar ik heb het over heb 🙂

MoYou Enchanted stamping Caption nailart

MoYou Enchanted stamping Caption nailart
Ik heb MoYou een beetje nageaapt met hun matte topper. Ook wel tof want zo zie je écht het patroon dat niet beïnvloed wordt door de reflectie van glanzende nagels. De tattoo past ook goed! Ben dol op die ijsbeer. Zo’n simpele nail art maar vind ‘m gewoon erg leuk. Kleuren die ik anders nooit gebruik dus dat maakt ‘m voor mij ook al meer bijzonder.

De Enchanted plate en hand tattoos heb ik gekocht in de shop van MoYou zelf (UK shop), de zwarte stempellak “Black Knight” van Moyou had ik al en de twee Caption lakken vind je binnenkort in de shop van Caption.

MoYou is making collections lately that I just can’t resist. I have always been a huge fan of MoYou and own tons of their plates. Fell in love with the Enchanted collection that is just a bit older. Then Scandi.. and Minimalist! So beautiful!! Needed to order some and since January I ordered twice (sshhht!)… The first order also contained their Colour Book and hand tattoo’s.
Never realised that it’s heartbreaking to use those!! But in the end I did and put some scissors in them for this cute nail art. Used that gorgeous Enchanted plate and Black Knight by MoYou.
Base polishes are two from the Caption Resort ’17 collection; that yellow is the most pretty yellow in my entire collection, very cute!
As MoYou always does with their nail arts, I made it matte. You can really see the design now! Love the result because it’s nothing I ever made, designwise and colorwise. Do you like it? Let me know in the comments <3

Comments (5)

 • Delicate colours and edgy stamping 🙂

  Beantwoorden
 • Awwww how adorable! ♥

  Beantwoorden
 • die hand tattoos zijn cute 😀

  Beantwoorden
 • I’m a fan of Moyou London as well. Great plates, so many pretty motifs! 🙂

  Beantwoorden
 • Vrolijke creatie 🙂 Wat zijn die dierenplaatjes leuk en door de matte topper komen ze echt naar voren. De handtattoo staat er zo schattig bij 🙂

  Beantwoorden

Write a comment