Nail Art

MoYou Games stamping – Nail Art

Bibi’s Nail Design stuurde mij een aantal MoYou producten om iets leuks mee te maken. Een stamper (die ik nog ga proberen, daar kom ik op terug!) een aantal stempel lakken en plates. Waaronder ook deze Games plate van MoYou. Moest echt lang denken wat ik daarmee zou doen. Zag wel leuke katjes op de plate staan maar om die alleen op je nagels te stempelen… Ik zou het zelf wel leuk vinden denk ik, al is dat misschien wat saai.

MoYou Games plate nail art
Vind het hartje rechtsonder in ook erg leuk… Pff wat moest ik nu kiezen? Ik ervoer zoiets als ‘writers block’ volgens mij hahaha! Kwam er niet uit. Maar ik kon er ook geen dag over gaan doen, dus knoop doorgehakt. Halverwege nog eens, en toen nog eens. Brrrr. Of ik helemaal blij ben met het resultaat? Hmmm, ja op zich wel. Maar ik denk dat ik ‘m nog een keertje pak als de “druk” er af is.

MoYou Games plate nail art

MoYou Games plate nail art
Vond het ingekleurde hartje wel grappig en heb toch nog een klein poesje gestempeld op de pink (of katje, wat jij wil!). De achtergrond kleur is eigenlijk wel een leuk verhaal; ik ging high tea-en met vriendinnen en kwam er vrij laat achter dat ik niet met naakte nagels de deur uit wilde. Dus ik moest snel op zoek naar een one coater en koos gelijk voor de nude kleurige stempellak van Colour Alike. Of ik je dat echt kan aanraden… hij is erg dik! Maar wel met één laag dekkend! Heb de Holo Blast van Colores de Carol gepakt en één laagje aangebracht over de B an Ice Coffee van Colour Alike (Hypnotic Polish!). Als een malle een sneldrogende topcoat er over en klaar om te gaan!
Voor de hartjes heb ik mijn stamper gebruikt en daarop de vlakken ingekleurd. Ook een topcoat er over, eventjes op maat knippen en op mijn twee nagels geplakt. Hope you like it!

De MoYou producten uit deze review zijn verkrijgbaar bij Bibi’s Nail Design.

handtekening blog sept 2015

Bibi’s Nail Design sent me a package with all lovely Mo You products! A cute stamper and scarper, which I will be testing in the near future, stamping polishes and also this Games plate. Found it hard to decide on what would be a fun thing to do with it, although it has these cute cats on them. But cats on every nail.. Oh I just didn’t know. And so I can’t say I’m very happy with the result but I think it’s okay.
The base polish is actually a stamping polish by Colour Alike which I just grabbed when I was in a rush and needed a one coater. Added Holo Blast by Colores de Carol for some sparkle and finished with a fast dry topcoat. Out the door 15 minutes later… yeah!! I did some reverse stamping with the hearts and cut it in half. Needed to add a cat though, I just had to 🙂 It’s a lovely plate and I think I will grab it again when the ‘pressure’ is off!
Hope you like my design, let me know <3

Comments (7)

 • It’s a really pretty mani, those cats are so cute!

  Beantwoorden
 • That is so cute! 🙂

  Love, Lotte

  Beantwoorden
 • Great idea and it looks so pretty with the hearts. 🙂

  Beantwoorden
 • Leuk gedaan, vooral die twee hartjes over elkaar!

  Beantwoorden
 • Wauw heel mooi gedaan!

  Beantwoorden
 • Wat leuk gedaan! Het is ook een erg leuke stampingplate 🙂

  Beantwoorden
 • Great nail art, it looks fantastic!! ♥

  Beantwoorden

Write a comment