Nail Art

Moyra – Doo Bee Nail Art

Deze plate komt je vast bekend voor. Ik heb ‘m eerder gebruikt! Vaak als ik plates ga reviewen dan maak ik eerst meestal een nail art met één patroon en pak dan de volgende plate. Zo werk ik ze allemaal af en dan pak ik ze weer eens voor nog een volgende nail art als dat past bij een idee of iets dergelijks. Maar deze plate vind ik gewoon écht heel leuk. En hoewel ik niet zo van de thema nail art ben, was ik gelijk dol op die kleine bij-tjes onderaan de plate.De plate heet Such A Strange Girl en is van Moyra. En wat ik zou leuk vind aan dit merk… de patronen zijn zó fijntjes. Vaak dunne lijnen waardoor je nagellak of basis nog goed zichtbaar is. En ook (nog) geen problemen gehad deze fijne lijnen op te pakken met een stempel.

Een geel lakje waar ik anders niet zo snel voor had gekozen maar ik van ben gaan houden is Doo Wop van Morgan Taylor. De COTM van vorige maand. En je snap vast de connectie die ik maakte… Geel, bij-tjes… Precies!

Ik wist dat ik nog ergens een kleine plate had met een honinggraat patroon, found it! Heb daar een aantal vakjes van ingekleurd omdat ik dat wel speels vind staan. Hier is ie dan 🙂Op de ringvinger zie je het patroon zoals je ‘m op de plate ziet. Op de middelvinger heb ik de hoofdjes van de bijtjes zwart gemaakt en daarna op de nagel gestempeld. Toen met een kleine dottingtool witte oogjes toegevoegd. Vind het leuk de verschillen te zien! De streepjes die aangeven dat ze vliegen vind ik ook erg leuk staan.

Hoewel het best een opvallende kleur en nail art is, heb ik ‘m toch een paar dagen gedragen en zelfs mijn moeder vond ‘m erg leuk haha 🙂 Goedgekeurd!

Moyra is nu verkrijgbaar bij Dashica Beauty Shop. En er zijn net weer allemaal hele toffe dingen binnengekomen dus ga zeker kijken. Volg Dashica ook op Instagram, zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe producten.

Sorry girls, no more English translations…Takes too much energy. My IG page is in english if you want to follow!

Comments (5)

 • Awww, those sweet little bees! ♥

  Beantwoorden
 • het ziet er zo cute uit 😀

  Beantwoorden
 • Translation always take much time, so I feel you! Love the cute little bees!

  Beantwoorden
 • Deze nail art maakt me blij! Wat een schattige bijtjes en de gele kleur past er helemaal bij. Heel strak gelakt en gestempeld ook 🙂

  Beantwoorden
 • Hier word ik blij van. Wist je dat Imke ‘kleine bij’ betekent hihihi

  Beantwoorden

Write a comment