Nail Art

Moyra ‘Such A Strange Girl’ stamping plate & Nail Art

Toen Dashica Beauty Shop allerlei nieuwe producten had toegevoegd, werd ik gevraagd wat te reviewen en te swatchen. Leuk leuk leuk! Vooral omdat ik zag dat er nu Moyra plates in de shop stonden…en die zie ik geregeld voorbij komen op Instagram.


Dit is een plate waar ik erg blij mee ben. Er zijn echt veel patronen die ik leuk vind! Het retro design, de bijtjes, veren, tekst, bloemetjes… Ik kan met alles wel wat maken. Het bijtjes patroon helemaal onderin heb ik ook wat leuks mee gemaakt… Nu eerst heb ik gekozen voor het bloemetjes patroon links boven van de bijtjes.

De lijntjes zijn heel dun en kwetsbaar; zeker iets om aan te denken bij het stempelen. Bij Born Pretty plates moet ik wel eens eventjes wat zoeken naar een goede stempel die de dunne lijnen zonder veel problemen kan oppakken. Bij deze plate meerdere stempels gebruikt en allen geen probleem. Da’s tof! Ik heb uiteindelijk de jumbo clear stamper van Dashica Beauty Shop zelf gebruikt, omdat die het beste resultaat gaf én ik kon precies goed mikken 😉

Eerst wilde ik een leuke, vrolijke achtergrond hebben. Hmmm daar moest ik even over nadenken. Besloot uiteindelijk twee China Glaze lakjes te pakken; “Too Much Of  A Good Fling” en “I just Can’t-Aloupe”.


Met een kwastje en de twee kleuren China Glaze bij de hand heb ik wat streepjes aangebracht. Het bleef wel wat subtiel en was een beetje bang dat het weg zou vallen uiteindelijk. Gelukkig was dit niet het geval!

Hier het resultaat:
Vind het echt zó cute geworden! En die lijntjes… oh zo fijn. Ik heb deze nailart iets meer dan een week gedragen. Daar heb ik nu meer de tijd voor, heerlijk. Wat ik allemaal heb gebruikt nog even op een rijtje:

 • Zwarte stempellak van Dashica zelf / black stamping polish by Dashica
 • Moyra plate “Such A Strange Girl”
 • China Glaze ‘Too Much Of a Good Fling’ & ‘I Just Can’t-Aloupe’
 • Jumbo Clear stamper van Dashica zelf / jumbo clear stamper by Dashica
 • Lichte achtergrond kleur van Catrice “Nice Cream” / light background color is Nice Cream by Catrice
 • Dun kwastje voor het zetten van de gekleurde strepen / thin brush for the stripes

 

Behalve de Catrice lak uiteraard is alles verkrijgbaar bij Dashica. Wel zo overzichtelijk toch? De twee China Glaze lakken zijn van de Spring Fling collectie die je nu kunt krijgen met korting in de sale!

Neem zeker een kijkje in de Dashica Beauty Shop en check onder andere alle
nieuwe prachtige plates!

Oh I got something exciting for you! The review of the new Moyra stamping plats Such A Strange Girl. Dashica Beauty Shop is selling them now (they do ship internationally!) and I tried my first one. Very excited because I was in love with this plate from the start. It’s hard for me to find a plate where I love almost all the patterns, but with this one I do! The little bees, flowers, retro wallpaper, writing… Love love love.
I was wearing Nice Cream by Catrice and with a thin brush I added some colored stripes with two China Glaze polishes that belong to the Spring Fling collection (with a discount!); “Too Much Of a Good Fling” and “I Just Cant-Aloupe”. After that was dry I choose my black stamping polish and decided to go for the really delicate flowers next to the bees. The lines are so thin, but didn’t have any problems picking them up at all. Luckily!
Really love the result. The clear jumbo stamper by Dashica worked very good for me as well (noticing a pattern there? hehehe! Used all Dashica products).
So, let me know what you think of this design, I’m curious to know 🙂

 

Comments (3)

 • Oooh mooi resultaat ♡

  Beantwoorden
 • What a beautiful plate! I love your manicure 🙂

  Beantwoorden
 • Jahaaaaa dikke 10! Wat een gave nail art. Simpel en tegelijkertijd heel uniek. En die plate wil ik hebben. Ik heb in de vakantie mijn eerste Moyra plates gekocht en ik ben verkocht. Ze zijn zo goed van kwaliteit en de afbeeldingen mmmmmmmmmmmmmm ♥♥♥

  Beantwoorden

Write a comment