Indie Polish Nail Polish

My favorite polishes 2015

Wat doe ik mezelf aan… Ik typ de My favorite polishes 2015 titel en denk OMG. Want een jaar duurt lang en ik heb echt zoveel lakjes door mijn handen gehad! Mijn stash telt denk ik zo rond de 400, al vermoed ik iets meer inmiddels. Hoe kies je daar uit?? Erg lastig.

Wat het waarschijnlijk iets makkelijker maakt is te bedenken wat mijn go-toΒ lakjes zijn. Lakjes die goed dekken, snel drogen. Lakjes die ik draag als ik wegga iets leuks te doen. Lunchen met vriendinnen bijvoorbeeld. Hoe lang gaat deze lijst worden? Ik ga het proberen bij 10 te houden. Willekeurige volgorde! Als ik daar ook nog over na moet denken dan word ik echt gek.

De meeste zijn ‘oude’ foto’s met een andere afmeting (die ik gebruikte op mijn oude blog layout) dus het staat misschien wat slordig, maar hey, het gaat om de lakken toch?

Colors by Llarowe She's My Cherry Pie

Colors by Llarowe – She’s My Cherry Pie

Colores de Carol Jet Black

Colores de Carol – Jet Black

Trend it Up

Trend it Up 030

Catrice For Some It's Plum

Catrice – For Some It’s Plum

El Corazon Cream 423 - 277

El Corazon 423 -277

ILNP Diablo

ILNP – Diablo

ILNP Mona Lisa

ILNP – Mona Lisa

Aengland Let me In

Aengland – Let Me In

Glam Polish Capricorn

Glam Polish – Capricorn

Appeal4 Nail Art Fall

Beide kleuren van Appeal4: (donkere is Breechwood en de lichte Sahara Rose)

Jaa die laatste is een kleine cheatΒ met twee lakjes! Maar hoe moeilijk is het ook… Als ik denk aan Saphira van Picture Polish dan maakt mijn hart ook een sprongetje. Of Greyvid Copperfield van Lacquester. Of Accidental Boob Graze van Foxy Paws, en Meet-Cute. En wat dacht je van El Corazon ‘Long Island’ of ‘Urban Jungle’ van Essie. En Weather The Storm van Pretty & Polished! En.. en.. en….!!!

1-2015 fav's Collage

Lastige taak πŸ˜€ Het is mijn passie! Dus kies daar maar eens uit.

Wat is jouw favo top 3 lakken van 2015? Laat het me weten in de comments!

handtekening blog sept 2015

I wrote the title and thought; what is wrong with me? How will I be able to choose between all those gorgeous polishes I had in my hand throughout the year 2015? Mission Impossible. And it was. Almost. Had to choose so I did! And just thought of my go-to polishes. Polishes that I wear when I go out and have fun, going to lunch with friends and such. Then I need a one or two coater, fast drying time. And so the first then are my pick. The rest… well couldn’t stay behind, they were looking at me like ‘hey’!!… πŸ˜‰
What are your favorite polishes of 2015? Let me know in the comments! <3

Comments (11)

 • Wauw wat een prachtige swatches en lakjes. Vooral de lakjes met glitters/shimmers vind ik erg mooi.

  Beantwoorden
 • Je roze Elcorazon is een toppertje. Poeh er zelf 3 kiezen… Halo Hues van CC, MdU stempellakken en….. o geen idee, teveel lakken!

  Beantwoorden
 • je hebt veel mooie lakken, ik vind het knap dat je kon kiezen tussen al die mooierdjes…mijn favorite van 2015 lakken? de lieve pastel tintjes van Rimmel uit de Rita Ora collectie …Ik ben er nog steeds erg happy mee, maar ook Tokyo a go go van Morgan Taylor draag ik heel erg graag en vind ik heel bijzonder…maar soms ontdek ik ineens ook weer kleine pareltjes in mijn laatje die in eerst instantie een Mwahhhh kregen, het wisselt soms zo…

  Beantwoorden
 • El Diablo – wooow πŸ™‚ I like all of them.

  Beantwoorden
 • I see why you love these πŸ™‚
  I gave up on choosing my own favorites years back LOL

  Beantwoorden
 • Dat lijkt mij ook heel moeilijk kiezen met zoveel lakjes ja haha, die van Glam polish en Aengland vind ik heel mooi!

  Beantwoorden
 • You made a perfect list, all polishes are gorgeous! I wish you all the best for this new year!

  Beantwoorden
 • so many beauties in one post <3 I love most of your picks πŸ™‚ I'm going to prepare similar post by myself, just need more time πŸ˜‰

  Beantwoorden
 • I’ve never been to your blog before. I have to tell you, your manicures and photos are absolutely stunning. They’re among the best I’ve seen anywhere online, and I read a LOT of blogs. I’ve started following you too. I just thought you might like to know. πŸ™‚

  Beantwoorden
 • OMG you picked some really awesome polishes, and your nails look amazing! β™₯

  Beantwoorden
 • So many gorgeous babies! And all the berries! β™₯

  Beantwoorden

Write a comment