Nail The Mail December Box
Indie Polish Nail Polish

Nail The Mail December box

NAIL THE MAIL DECEMBER BOX     


Wacht altijd met smart op de Nail The Mail box. Het is eigenlijk altijd een verrassing wat er in zit! Heel soms weet ik het van te voren en zie ik een sneak peak van anderen in onze Nail The Mail Bloggers groep waar onder andere Emily in zit van Very Emily, Louise van Nails Always Polished, Stephy van Greedy Little Baby, Milena van Nail That Design, Paulina van Paulina’s Passions en Narmai van Piggieluv. Uiteraard mag ik Nina niet vergeten, de eigenaresse van Nail The Mail.com, die ons elke keer weer verwend.

De December box was weer een complete verrassing. Geen idee wat de postbode zou brengen! Ook niet gespiekt bij de anderen. Als eerste pakte ik een lakje van Foxy Paws; YAY!! “Step Into Christmas”. En wat een geluk dat ik die nog niet heb van die collectie. Toen greep ik naar een groter flesje, een OPI lakje. Ik schrok eerst best wel even. Wat een kleur! Maar hey, ik geef het een kans 🙂 Ook zat er in de box een Lacquester lakje; ook een YAY! Erg fijn merk ook. En wat een prachtige lak! Als laatste zat er een kadootje van Nina in. Die hou je van me te goed…! (een hint vind je op mijn Facebook pagina…)

O.P.I. – My Gecko Does Tricks

OPI My Gecko Does Tricks

1-DSCN0746

1-DSCN0764

Zo hier moest ik aan wennen zeg. Vind ‘m in het flesje wel gaaf! Al heb ik wat twijfels bij de kleur. Ik hou van groen, maar of dat zo’n kleur groen is weet ik niet… Het is een duochrome lak die shift van groen naar goud/rood. En op de nagels is er echt niks van terug te zien jammer genoeg! Ook is ie streperig, iets waar ik niet van hou. Dit zijn drie laagjes en die dekken redelijk.

LACQUESTER – Taling

Lacquester Taling

Taling doet mij denken aan Echoes of Summer, het is een zelfde soort lakje maar toch zitten er verschillen in. En ohw wat een beauty! En, het is een Nail The Mail exclusive lak!

Lacquester Taling

Lacquester Taling

Hoe frustrerend dat je de lak niet op de gevoelige plaat kunt leggen zoals je ‘m ook in werkelijkheid ziet! De shimmer die er in zit is groen, want ‘m nog echt veel mooier maakt! Fijn lakje, beetje jelly achtige formule, mooi in balans qua glitters en shimmer!

Heb een vrij neutrale nail art gemaakt op dit lakje. Vind zo’n lakje op zichzelf al zo mooi dat ik het zonde vind om ‘m te bedekken. Dus voor een patroon gekozen wat veel van de lak laat zien nog!

Lacquester Taling nail art

Lacquester Taling nail art

FOXY PAWS – Step Into Christmas

Foxy Paws Step Into Christmas

Hoe blij dat deze lak er in zat. Vooral ook omdat dit ook een exclusieve Nail The Mail lak is! Hoe mooi! Een paarse basis met heel veel gekleurde flakies.

Foxy Paws Step into Christmas

Foxy Paws Step into Christmas

Hij heeft toch een blauwe gloed over de lak laten zien die er in het echt toch iets minder is. Zie je die grote flake op mijn wijsvinger! Lakje naar m’n hart. Net als die van Lacquester, super box deze maand! Ook hier een nail art op gemaakt. En ik heb een aantal andere NTM bloggers nagedaan door de lak matte te maken.

Foxy Paws Step into Christmas nail art

Foxy Paws Step into Christmas nail art

Yeah! Een geometrisch patroon op de ringvinger vond ik wel mooi op een matte lak. De zilveren stud op de ringvinger heb ik gewoon gelakt met het Foxy Paws lakje.

Deze box heeft me enorm verrast! Wat een prachtige lakken, stuk voor stuk. Ok, de groene vind ik iets minder, maar dat is persoonlijk/ smaak. Zou ‘m zelf niet hebben uitgekozen. Maar Lacquester en Foxy Paws hebben het absoluut goed gemaakt!

Wil jij ook zo’n box? Ga dan naar Nail The Mail.com! De box is van jou voor €25,00.

handtekening blog sept 2015

I was so very excited for the Nail The Mail box! Must say I always am, but this time we got a little
present from our Nail The Mail goddess Nina. I just couldn’t wait!
Great box this month, in the box are a Foxy Paws polish, Lacquester polish ad an OPI polish. The gift
from Nina is still a secret, I hinted on my facebook page… 😉
The OPI polish was a bit of a shocker! I like greens, although not sure about this one. It’s a green polish
with a gold and red shift. In the bottle well visible, not so much on the nails.
The Lacquester polish is such a beauty. A real Nail The Mail exclusive! It reminds me of the sea, ocean, coral, mermaids… everything
that goes back to the summer. Although I must say, there is green shimmer in there and so the polish is less blue
than it shows on the picture. Gorgeous!
The Foxy Paws polish is also a Nail The Mail exclusive and so psyched about this one! Gorgeous
purple base packed with flakies, how amazing. Even matte it looks stunning!
Great succes this December box! Check if they’re not sold out and one of them could be yours!

Comments (9)

 • Wat een mooie kleuren vooral die aqua is wauw. De opi lak is wel even slikken.

  Beantwoorden
 • The green is toxic ;D like a toxic frog or sthg like that. Great nail art with the mattified polish.

  Beantwoorden
 • The Foxy P’s is so beautiful!

  Beantwoorden
 • Wauw, die groene lak is wel erg opvallend! Ik vind hem ook wat tegenvallen qua streperigheid, jammer.
  Maar dat paarse lakje van Foxy Paws is echt een goedmaker, prachtig 🙂

  Beantwoorden
 • Eerlijk gezegd schrikt die groene lak me enorm af! De andere 2 zijn prachtig dat zeker!

  Beantwoorden
 • Ik moest eigenlijk wel even behoorlijk slikken van de groene lak, de kleur vind ik heel mooi, alleen vind ik hem toch wel behoorlijk streperig!…Als ik dat al vind bij een swatch van jou, dan vraag ik mij af welk drama zich af zou spelen als ik deze lak zou gaan gebruiken op mijn eigen nagels?…Dat word dan echt een regelrechte afgang om te zien, denk ik…… Foxy Paws vind ik onwijs mooi, helemaal zo in deze nail art…een toppertje…heel erg mooi…

  Beantwoorden
 • Love both of the indies…the green is not my kind of thing. 😀

  Beantwoorden
 • Wat een leuk idee om de stud gewoon te lakken! ♥ xx

  Beantwoorden
 • Gorgeous swatches! <3

  Beantwoorden

Write a comment