Indie Polish Nail Polish Personal

2015 voor Nailtalk

2015 was een bewogen jaar voor mij en mijn blog! Mijn Instagram bleef gestaag groeien en ik heb de meest leuke reacties gekregen. Mijn IG loopt beter dan mijn blog zelf; heb daar een breder en internationaal publiek! Na elke geposte foto of nail art krijg ik er weer volgers bij. Het is leuk en verslavend ook! Want op mijn blog ‘moet’ je altijd wel wat schrijf inspiratie hebben en dat is voor Instagram helemaal niet nodig. Een zinnetje is in principe voldoende!

Mijn blog kreeg een nieuwe layout en daar moest nogal wat aan gesleuteld worden. Dit is gelukt dankzij een aantal lieve vrienden die me gelukkig wilde helpen! Bedankt daarvoor!

Ook qua samenwerkingen heb ik niet mogen klagen. Steeds komen er weer leuke bij; of dit nu een eenmalig iets is of een vaste samenwerking; het blijft enorm leuk om te doen. Vind het geweldig dat er mensen zijn die mij uitkiezen tussen al die fantastische swatchers; dat geeft echt een goed gevoel.

Een greep uit een succesvol blogjaar!

Wat ik erg leuk vond waren de horloges: 1Face als eerste en JORD volgde later.

Collage watches

Ook vond ik onlangs de samenwerking met Jaoillerie erg leuk, het maakt dat je weer andere dingen gaat proberen qua foto’s en dat spreekt mijn creativiteit aan.

2015 was echt het jaar van de indie lakken voor me. Hooked! Die bijzondere, unieke lakken blijven de aandacht trekken. Toen Appeal4 mij benaderde om swatcher te worden voor ze was ik echt zo door de dolle heen!

Collage Appeal4

En wat dacht je van de nagel boxen; die een ware hype werden! Zo heb ik eens een Nailbox.nl gereviewt en ik doe dit ook al een poosje voor Nail The Mail. En zoals het nu staat in de toekomst waarschijnlijk een box van Nail Whisperer!

Ik mocht weer voor Trind reviewen, de leuke webshop PolishAholic, NailProduct en een droom die uitkwam; Hypnotic Polish. Hoe gaaf is het je eigen nagels in hun nieuwsbrief te zien? Dat doet echt goed.

Maar ook Lacquester kwam op mijn pad, net als Beautyill, Let it Glitter en El Corazon. Ook LadyQueen mag ik af en toe wat leuks voor doen.

Collage Hypn P Lacquester

Ik mocht swatchen voor Morgan Taylor Nederland, Foxy Paws en Djasa! Hele leuk samenwerkingen waar ik van geniet. Vooral als het contact leuk is dan mag ik hier graag mijn tijd en energie in stoppen.

Er zijn ongetwijfeld een aantal die ik hier niet noem; vat dit niet persoonlijk op! Ik wil niet dat dit een blogpost word die langer is dan een boek van David Baldacci.

Collage bye 2015

2015 No-go’s 

Er waren ook opmerkelijke dingen, zoals een behoorlijk geïrriteerde email van Orly Nederland. Ik had een leuk lakje gescoord in een outlet (zijn veel van) en liet die zien op mijn blog. Vervolgens werd ik kort en geïrriteerd aangeschreven door Orly NL via Facebook (of althans een dame daarvan) met de vraag, of nou ja, eigenlijk een commando, dat ik ze niet moest taggen. Het was immers een oud logo op het flesje. Ben er op in gegaan en mijn visie daarin uitgelegd (dat het toch leuk is dat iemand reclame maakt voor je merk, ook al is het een oud logo, dat kan ook vermeld worden etc) maar nee, ze wilden er (letterlijk) ‘niks mee te maken hebben’. HUH? Ik had er nog overheen kunnen stappen als de mail niet onbeleefd was. Maar nee, dit merk is op de zwarte lijst gegaan in 2015 en blijft daar voorlopig ook zeker staan!

Ook is er een ander merk waar ik geen fijn gevoel aan over heb gehouden. Het contact was zeer kort, ging alleen over wat niet beviel en geen bedankje oid. Nooit weer dus. Leuk contact vind ik erg belangrijk. Mijn energie is kostbaar gezien ik er weinig van heb en wil dat graag aan mensen besteden die het hart op de juiste plek hebben!

Ik wil hierbij iedereen bedanken die het afgelopen jaar me energie heeft gegeven, me bemoedigende woorden heeft toegesproken en me verwend heeft met hun prachtige lakken. En dan bedoel ik ook mijn trouwe lezers die hier steeds weer terug blijven komen. Jullie zijn de reden dat mijn blog nog bestaat ipv alleen een Instagram account! Hoop met heel mijn hart dat ik dit in 2016 ook weer mag blijven meemaken.

Dit lijkt wel een compleet show off artikel haha! Dat is het niet; ik ben enorm onzeker over wat ik doe en deze samenwerkingen maken dat ik toch door wil gaan, wil doorzetten en beter wil worden. Ze brengen me geluk en passie! En dus heel belangrijk voor me.

Ik hoop dat 2016 ook weer zo’n spetterend jaar word! En uiteraard ook voor jou <3

handtekening blog sept 2015

2015 has been such a great year for me when it comes to my blog. Lots of collaborations that
gave me a confident boost when I needed one. Overall I’m kind of insecure about everything I do, it’s just
how I am. And when makers approach me, asking me to review for them, it’s makes my heart
make a little (or big!) jump 😀
So very thankful for everything; not only the makers but also my visitors and commenters. Thank you! You are the reason I didn’t quit my blog and just go with an Instagram account.
I also realised that contact with companies and makers makes such a difference!
My energy is precious and I don’t want to waste it on people that are so negative.
Hope 2016 will be a great year again. Let’s make it an even better one! <3 <3 

Comments (19)

 • What a nice post – you make beautiful swatches, so nothing to be insecure about – alltho I know how you feel <3

  Beantwoorden
  • Thank you Maria! It just something that keeps coming back up, that insecurity. Didn’t know you felt that as well! Same to you, your swatches are the best!

   Beantwoorden
 • Je hebt er hard voor gewerkt, en nu mag je vruchten plukken. Je doet iets waar je heel goed in bent, en wat je ontzettend leuk vindt, dat kan je zien aan de foto’s. Ga vooral zo door en laat je nooit ontmoedigen door merken die er kennelijk niets van snappen. You rock!

  Beantwoorden
  • Wat ontzettend lief Caroline!! Je bent echt een schat! Dank je wel 😀 <3

   Beantwoorden
 • Tjonge wat een heerlijk dingen heb je dit jaar kunnen doen, super leuk en zeker terecht, dat je die kansen hebt gekregen…je hebt altijd erg mooie foto’s en ik heb altijd een beetje het idee dat jij de meest “grove structuurverf” nog wel mooi op je nagels kunt smeren,… zo mooi ziet het er altijd uit……je mag dus echt heel erg trots op jezelf zijn, vind ik en acht dat sommige merken wat te mekken hebben?…je kan het niet iedereen naar je zin maken toch? lekker doorgaan met hoe je bezig bent , je gaat lekker zo….

  Beantwoorden
  • Je bent een schat Petra! Dank je wel voor je ontzettend lieve comment!!

   Beantwoorden
 • Je hebt zulke mooie kunstwerkjes gemaakt afgelopen jaar! Ik heb zoveel inspiratie gekregen door jou. Thanks! & een Gelulkig nieuwjaar!

  Beantwoorden
  • Goed om te horen! Geeft weer een ‘boost’ om door te gaan 😀 Dank je wel Danielle, en jij ook een gelukkig nieuwjaar!

   Beantwoorden
 • Lovely post ♥
  I wish you a happy new year and hope you had a great start!

  Beantwoorden
 • Allemaal dubbel en dwars verdiend, ik geniet met volle teugen van je swatches 🙂 Een heel leerrijk en spetterend jaar gewenst voor jou!

  Beantwoorden
  • Super lief! Dank je wel 😀 Jij ook een heel gelukkig nieuwjaar!

   Beantwoorden
 • It`s a pleasure to visit your blog – a lot of very nice reviews with great pictures. Behaviour of Orly staff – very weird… All the best in 2016!

  Beantwoorden
  • I know right! Thank you so much <3 You 2 all the best!

   Beantwoorden
 • I’m glad to discover your blog and your beautiful nails in past year 🙂

  Beantwoorden
  • Same here!! Love your beautiful nails and creations 😀 All the best in 2016!

   Beantwoorden
 • Wat heb je veel mooie dingen kunnen en mogen doen voor je blog zeg! Daar mag je trots op zijn 🙂 Ik wens je een heel gelukkig nieuwjaar!

  Beantwoorden
 • Sounds like a wonderful year! Your swatches are flawless so it makes sense that companies would want you to swatch for them 🙂 Best wishes for 2016!

  Beantwoorden
 • Ik lees nu pas dit artikel (shame on me).

  Wat goed ben je bezig zeg en je verdiend het ook allemaal! Ik bekijk al je artikelen, swatches en nail arts altijd met veel plezier en vind ook echt dat je een groot talent bent. Ik begrijp zo goed dat merken met je willen samenwerken en ik hoop dat 2016 weer fantastische dingen mee brengt voor je.

  Wat een rare reactie van Orly Nederland zeg…. Van zo’n groot merk had ik zoiets echt niet verwacht, goed dat je toch wat ervan gezegd hebt.

  Ik wens je alle het goeds toe in 2016!

  Beantwoorden

Write a comment