Nail Art

Nicole Diary Stamping Nail Art 014

Ik werd benaderd door een medewerker van het merk Nicole Diary. Had eerlijk gezegd nog nooit van dit merk gehoord en had echt geen idee wat ze verkochten. De links die vermeld werden (ze zitten op EBay, Amazon, IG etc) heb ik gecheckt en ik zag daar prachtige nail art spulletjes waar ik mij wel raad mee wist. Het pakketje heeft er wel twee en een halve maand erover gedaan om mijn huisje te bereiken….! Dacht dat ik het niet meer zou krijgen.
Maar goed, ik ontving twee prachtige stempellakjes en 3 plates. En daarmee ben ik even aan de slag gegaan…


Ik val toch vaak voor bloemetjespatronen, kan er niks aan doen! Heb er nu twee gebruikt op deze plate maar die rechter lijkt me ook zo mooi!
De lak waarop ik heb gestempeld is een shimmer lak van Masura waarvan ik je de swatches nog niet heb laten zien, maar die komen gauw. Heb gestempeld met de gouden lak van Nicole Diary, waar ik erg benieuwd naar was. Hij is best fel qua kleur en opvallend, nummer 03.Wilde toch op mijn pink iets anders doen. Ik had ‘m al gelakt met de gouden stempellak, maar een donkerblauw bloemetje vond ik ook wel grappig. Heb dit gedaan met de andere stempellak die ik kreeg toegestuurd, No. 06.
Of ik de nail art nou zo fantastisch vind? Nee… vind ‘m wel lenteachtig en dat spreekt me wel aan. En hij is niet standaard vind ik.

Ben jij nu ook nieuwsgierig naar Nicole Diary producten? Je vind ze bijvoorbeeld
op AliExpress & Amazon.

I was approached a long time ago by the brand Nicole Diary. Haven’t heard from them before, so I was curious what products they were selling. I was suprised to see that it’s a brand itself than it was a store that would sell nail art products, that made me even more curious. I choose three stamping plates and two stamping polishes.
Never thought I would still get it after two months waiting, but finally it arrived!
Was wearing a blue polish of which I will show swatches in the near future, and stamped on it with the golden stamping polish, No. 03. It does cover quite well, although there are a few lighter patches here and there.
Decided to polish my pinky nail with the gold and stamp a tiny little flower on there with the other stamping polish (No. 06).
I really like this stamping plate, No. 014. Tend to choose flowers whenever I see stamping plates! Really would love to try the pattern on the right as well.
Curious to see other Nicole Diary products as well? You can find them everywhere, also on Amazon and AliExpress.

Comments (8)

 • I love this stamping polish. As for me it’s one of the best gold stamping polishes I have ^^
  Your mani is great! ♥

  Beantwoorden
 • Oeh, deze nail art is helemaal naar mijn smaak! Ik vind de combinatie van mintgroen en goud prachtig staan. Heel strak gestempeld ook!

  Beantwoorden
 • Mooi contrast dat lochte blauw en dan knalgoud.

  Beantwoorden
 • Nice plate and I like how crisp and clear the pattern came out!

  Beantwoorden
 • So Perfect

  Beantwoorden
 • I like that it is so summer-y. 😉

  Beantwoorden
 • I have 2 stamping plates by Nicole Diary. Afraid of nail polishes (ingredients?)

  Beantwoorden
  • Haven’t tried the others yet! What do you mean with afraid of nail polishes (ingredients? )

   Beantwoorden

Write a comment