Nail Art

Nicole Diary – stamping plate 013 – Nail Art

Heb vandaag een wat, voor mij, ongebruikelijke nail art online staan. Ik kwam gaandeweg op deze combinatie, het eindresultaat was ik wat over verdeeld. Niet echt wat voor mij, maar als ik het zag was ik toch tevreden omdat het geheel mij vrolijk maakte.


De plate en stempellak kreeg ik opgestuurd van Nicole Diary. Een merk waar ik tot voor kort nog nooit van had gehoord. Ik mocht wat kiezen en deze vond ik gelijk al erg mooi. Hou van die patronen!


Mijn nagels had ik al gelakt met een zacht roze lak van BarryM, Surfboard. Heb toen toch besloten mijn ringvinger te lakken met de stempellak van Nicole Diary, om iets van de kleur terug te laten komen.
Ook heb ik een lakje van Nicole by OPI gebruikt; “Imagine That”. Een glitterlakje waar ik transparante lak aan toe heb gevoegd om ‘m geschikt te maken als topper te gebruiken. En uiteraard heb ik een liquid latex gebruikt van Beautyill, want die blauwe kleur wil je écht niet in je nagelriemen hebben!

Het resultaat!Vond het ringetje er wel leuk bij passen, vind je niet? De stempellak van Nicole Diary dekte in één keer en stempelde dus ook prima. De stempelplaat beviel ook goed; diep genoeg gegraveerd en dus ook geen probleem het op te pakken met je stempel.

Ben jij nu ook nieuwsgierig naar Nicole Diary producten? Je vind ze bijvoorbeeld
op AliExpress & Amazon.

This is kind of an unusual nail art for me I guess! I don’t know what it is hehe. I just created it and loved how it cheered me up, although the color combo might not be my thing.
I was wearing “Surfboard” by BarryM, a soft pink polish of the Coconut Infusion collection and decided to combine it with the blue stamping polish from Nicole Diary and their new and pretty stamping plate that I received from them.
I also used a polish by Nicole by OPI, Imagine That, and turned into a glittery topper by adding some extra topcoat.
And I decided to apply the blue stamping polish to one nail and it is só well pigmented! Therefore I used some great liquid latex by Beautyill, because I surely didn’t need to long cleanup.
Thought I added that cute ring with the blue, doesn’t it look cute?
What do you think of this nail art? Curious to see other Nicole Diary products as well? You can find them everywhere, also on Amazon and AliExpress.

Comments (5)

 • Wauw… prachtig!
  Wat een werk.

  Xoxo

  Beantwoorden
 • wat een leuke plate, dacht bij een vlugge blik op de foto da het een mooi doosje was van make up.

  Beantwoorden
 • Ik vind de nail art wel erg gaaf geworden!

  Beantwoorden
 • Wauw wat een vet resultaat zeg!! Ik wil ook graag gaan stempelen. Moet me alleen nog gaan verdiepen in welke stempels en platen goed zijn…

  Beantwoorden
 • Oh wauw, wat een toffe stempel!

  Beantwoorden

Write a comment