Only You 874 Get A Million
Nail Polish

Only You 874 Get A Million

ONLY YOU 874 GET A MILLION  

Je kent dit merk vast, Only You; het is te koop bij Ici Paris XL. Moet tot mijn schaamte bekennen dat ik een kadobon had van mijn verjaardag nog (januari..) en ik ‘m niet zozeer vergeten was maar wilde ‘m niet alleen opmaken aan nagellak. Wilde een goede foundation halen en wat make up advies krijgen. In de zomer wilde ik er niet heen; ben snel bruin, draag dan geen foundation ook. Dit was een perfecte tijd. Lekker bleek met donkere wallen, alsof ik een week op de bank en bed had gelegen. Oh wacht, dat was ook zo 😛

Ben zeker geslaagd! Ben opgemaakt in de winkel en kreeg een prachtige diep rode lipstick op. Best opvallend en dat hoeft van mij niet persé, maar het geheel paste gewoon goed! Heb de Diamond Dew Glow foundation van Be Creative aangeschaft, de lipstick dus en een foundationkwast. En…. ja, een twee ‘most wanted’ lakjes van Only You, waaronder No. 874 Get A Million. Erg blij met alles en super leuk met 20% korting ook!

Only You 874 Get A Million

Only You 874 Get A Million

Only You 874 Get A Million

Eigenlijk was dit een ‘gekke’keus van me. Goud/ brons ben ik niet heel dol op als het om nagellak gaat. Een gouden lakje moet wel iets speciaals hebben wil het m’n aandacht trekken. Maar de fijne holo glitter in dit lakje en de kerstsfeer hebben toch geleid tot deze aankoop. En geen spijt van Only You Get A Million. Hij is prachtig. Feestelijk, lief en zacht. Jammer dat mijn camera er zo’n moeite mee heeft!
Dekkend met twee laagjes, hij droogt wel semi mat op. Topcoat is dus wel een must. De kwast was iets lastiger om mee te werken; breed en plat (wat ik wel fijn vind) maar niet netjes afgesneden helaas. Minpuntje wel, maar toch blij met Get A Million.

Only You lakjes zijn verkrijgbaar bij Ici Paris XL en kosten €5,55.

handtekening blog sept 2015

Could my camera hate this polish?? It looks horrible now. Too bad… It was a weird choice of me first
of all to buy this. I usually don’t buy these kind of golden/bronze shades! Maybe Christmas 
got in to my head… for sure that must be it XD
Only You Get a Million is a holographic polish that I found in a store under de the headline Most Wanted. Bought
another blue holo one that I saw standing next to it. Had a nice discount as well!
Formula is nice, not too thin, but ok to work with. Two coats were sufficient.
It dries semi matte so would recommend a topcoat and so I used one.

 

 

Comments (9)

 • Wauw wat een beauty en erg mooi voor de feestdagen.

  Beantwoorden
 • Het is een mooie maar geen ? gehalte. Heb best veel negatieve posts over only you gezien en daarom ook nog nooit gekocht. Vind jij m goed?

  Beantwoorden
 • het is een heel feestelijke lak, ja deze vind ik wel eg mooi om te zien…

  Beantwoorden
 • I think it looks fantastic! I like these kind of polishes at Christmas time!

  Beantwoorden
 • This is a slightly peculiar one, not ugly – but also not pretty!

  Beantwoorden
 • Mooi lakje vind ik! Ik heb zelf een rode met shimmers sinds kort, vind hem echt prachtig 🙂

  Beantwoorden
 • Vind het echt een prachtig lakje voor de feestdagen! Mooi die shimmers er in!

  Beantwoorden
 • Wat een heerlijke lak zeg! Ik heb zo ook al ruim een jaar een kadobon liggen… Geen idee wat ik zou moeten aanschaffen!

  Beantwoorden
 • It is very pretty!

  Beantwoorden

Write a comment