Uncategorized

O.P.I. FLAMINGO tini’s – Flamingo Tini Pink

Dit setje kwam ik toevallig tegen na wat rondkijken op EBay. De lieve pastel kleurtjes spraken me meteen aan! Had nog nooit eerder van deze collectie gehoord.
Na wat research op internet kwam ik erachter dat de Hello, Flamingo collectie van O.P.I alleen verkrijgbaar was bij 1 specifieke winkel. Lastig verkrijgbaar dus! Dit is de volledige collectie:

Bron

OPI brengt vaak ook mini’s uit van een collectie. Zo ook van deze, de Flamingo tinis 🙂 En die heb ik gescoord op EBay! Ik laat je de komende dagen alle lakjes zien.

Vandaag laat ik de eerste zien van dit rijtje, Flamingo Tini Pink. Kijk je mee?

Alweer zo’n prachtig roze kleurtje! Al vond ik ‘m ook wel lastig lakken. Zo’n klein dopje, zo’n klein kwastje… Er zit ook minder lak op zo’n kwastje, dus het is net of je 1 streek van boven naar beneden niet haalt. Denk dat dat ook de reden is dat ik 3 laagjes nodig had! Terwijl ik las dat hij wel dekte met twee lagen. Beter de full size halen dus.
Pluspunt is wel dat ie erg snel droogde en ik dus vrij snel achter elkaar de laagjes kon aanbrengen. Leuk lakje van deze collectie! Ik kocht deze mini collectie voor ongeveer € 12,88 bij deze verkoper.
Wat vind jij van Flamingo Tini Pink?

Comments (25)

Write a comment