Uncategorized

P2 – Crazy Beauty ( + Think Big!)

Een bliepje. Oh, een Twitter bericht! Ik ga kijken… Wendy, van MissPinkynails stuurt mij een berichtje, dat ze naar Duitsland gaat en wat leuks voor mij mee gaat nemen. Ik kreeg het er warm van haha, wat super lief!!!
Het merk P2 is niet meer verkrijgbaar in Nederland, maar wel in Duitsland. Laat ik daar nu echt een best eind van vandaan wonen en dus voor mij niet te doen. Wat een ontzettend lief gebaar van Wendy, nogmaals bedankt meid!

Kreeg een doosje binnen met een lief kaartje en allemaal lakjes…! Het ontroerde me, vooral omdat ik me al dagen niet fit voelde en veel op de bank lag.

Perfecte keuze. Vind ze allemaal mooi! En ze gaan ook allemaal voorbij komen op NailTalk, maar begin met Crazy Beauty. Prachtige blauwe, lavendel achtige kleur. En lekker fel op de nagels! De platte, dikke kwast lakt prima. Vind de lak wel erg vloeibaar, maar gelukkig nog niet zo vloeibaar dat ie van mijn nagels af loopt.

Echt… wauw! Hij is zo lekker fel en de kleur is heel mooi, zowel als de glans! Hij dekt met twee lagen helemaal. Fijn P2 lakje! Lekker budget. 
Ook zat er in het doosje een glitter lak; P2 Lost in Glitter! Zat eerst te twijfelen maar dacht dat het wel een hele mooie combinatie zou zijn. Dus aan de slag…

Ze zijn echt voor elkaar gemaakt! Deze lak bevat blauwe en ook paars achtige glitters die perfect bij Crazy Beauty past. Kijk je mee?

Nou, dat zei ik je? ๐Ÿ™‚ Prachtige combi. Heb maar 1 laagje van Think Big opgedaan, vond het mooi zo! 
Wat vind jij van deze lakken?

Comments (25)

Write a comment