Uncategorized

Pastel Galaxy – Nail Art

Paar dagen geleden zagen jullie een mooie mint kleurige lak van Safari. Het kleurtje is natuurlijk fantastisch van zichzelf, maar ik had een idee wat ik al heel lang wilde maken. Daar was dit lakje perfect voor!
Op Instagram (wil je mij volgen? klik hier) zagen jullie onlangs een galaxy nail art voorbij komen die ik bij mijn zus had gemaakt. Eentje met donkere kleuren, echt het heelal!

Ook heb je pastel galaxy design en dat wilde ik eindelijk eens uitproberen. En here we go!

De onderste foto is mijn linkerhand. Ik zet vaak mijn rechterhand op de foto omdat ik dat op een of andere manier mooier vind. Toch houdt dat in dat ik alle nail arts met links doe, terwijl dit zeker niet mijn voorkeursarm is! Ik ga de komende tijd mij weer wat meer richten op mijn linkerhand, zodat ik met rechts misschien toch ook dingen kan maken die mij nu niet goed lukken.
De lakjes op de foto heb ik allemaal gebruikt om deze nail art te maken. Ik vind het een mooi resultaat! En lijkt mij ook erg leuk dit nog eens met andere kleuren te doen.
Wat vind jij van deze nail art?

Comments (28)

Write a comment