Nail Art

Pastels & Hearts – Nail Art

Ik geloof dat deze blogpost de allerlaatste is die ik heb gemaakt toen mijn nagel nog niet gebroken was. Misschien vind ik nog ergens foto’s die ik vergeten ben of iets dergelijk, maar ik denk dat dit het is… HUIL. Heb zojuist foto’s gemaakt van mijn linkerhand. Het afkicken is te groot en dan maar zo. Maar of ik er tevreden mee ben? Nee. Dus ik denk niet dat ik dat doorzet. Het had leuk geweest gezien ik rechtshandig ben en dan zou ik weer freehand nailart kunnen oppakken. Nou goed, terug naar mijn nog mooie nagels! Ik wilde een leuke gradiënt maken en een stempel. Het doel was lief en zacht.

liquid-latex-beautyill
Dit lakje komt je misschien bekend voor? Het is de COTM van Morgan Taylor die ik laatst liet zien hier. Een lief, mint groen creme lakje.
Ook Helen van Beautyill heeft niet stil gezeten! Ze heeft een nieuw uiterlijk voor haar liquid latex flesjes en dat ziet er mooi uit! Ik heb alle kleurtjes in huis dus je zult geregeld hier wat van voorbij komen. Sinds deze maand heeft ze ook een koraal rode liquid latex, erg gaaf!

infinity-nails-stamping-plate
Voor de gradient koos ik een hele mooie plate van Infinity Nails, No 151. Er staan prachtige patronen op en vond het maar lastig kiezen. Wilde iets liefs en zag onderaan de plate lieve hartjes en besloot die te gebruiken. Je hebt zoveel keus met deze plate die ik kreeg van Dashica Beautyshop.

Ik pakte de witte MoYou stempellak erbij en aan de slag maar! Vond de gradient op zichzelf al heel leuk, maar er ontbrak nog wat 🙂

Essie Morgan Taylor stamping Nailart Infinity Nails
Essie Morgan Taylor stamping Nailart Infinity Nails
Vind die hartjes zo super lief he! En zoals ik al eerder heb laten blijken; ik ben écht fan van deze plates. Ze doen absoluut niet onder aan de MoYou plates! Ze zijn mooi, elegant, keus genoeg en dat voor een leuk prijsje. Aanrader!

Op de pink heb ik één laagje Holiday van PicturePolish gedaan en een kleine parelmoerige versiering toegevoegd. Ook dit wiel met prachtige ronde studs zijn verkrijgbaar bij Dashica.

Het zal weer even duren voordat er wat online komt qua nagels; maar blijf bloggen hoor! Heb drie hele leuke gast bloggers uitgekozen die jullie gaan vermaken hier. Heb er nu al zin in!
Verder ga ik eind November ook nog een weekje weg, dus als ik voor die tijd nog niet kan swatchen dan duurt het nog ietsje langer. Er komen leuke dingen aan, dus stay tuned!

De Infinity Nails stempel platen zijn verkrijgbaar bij Dashica Beautyshop en kosten €4,99. Deze plate die ik heb gebruikt vind je hier!

handtekening blog sept 2015
PS: Wil je kans maken op die prachtige, nieuwe collectie van Trind Cosmetics? Kijk dan gauw hier! Meedoen kan t/m 16 november.

press sample 1
This is probably the last nailart that I made before my nail broke. No more pics unless I forgot something on the laptop. I tried photographing my left hand today and I’m not sure I’ll go through with it. Not quite happy!
But I got a few lovely bloggers who were willing to write and make something for me so my blog will stay active and I can provide some nail art fun! (so stay tuned, I will keep blogging somehow hehe)
The goal for this nailart was sweet and cute.  First I choose two pretty colors; the COTM color by Morgan Taylor, Mint Chocolate Chip and a nude colored polish by Essie, Go Go Geisha. I made a gradient with these two after applying some liquid latex by Beautyill and added one layer of Holiday by PicturePOlish on the
pinky with a pearl stud.
I choose Infinity Nails 151 for this nailart. Just because I love these plates ánd I saw some cute hearts that I could use! Used a white stamping polish by MoYou to get these on the two nails and it worked perfectly 🙂
Do you like this nailart? Let me know <3

Comments (11)

 • It’s a very pretty, subtle mani. So delicate 🙂

  Beantwoorden
 • It’s so beautiful. Like always. 😉

  Beantwoorden
 • cute met dat pareltje er bij 😀

  Beantwoorden
 • Lovely colors and cute nail art! I am really sorry about your nails, but I am sure they will grow fast…but short nails are great too!

  Beantwoorden
 • Leef met je mee! Heb ook 1 stompje en vind t vreselijk. De essie kleur vind ik weer erg mooi!

  Beantwoorden
 • It is a beautiful stamping mani!

  Beantwoorden
 • Oh, that’s beautiful. I really like the mix of effects 🙂

  Beantwoorden
 • It is so beautiful and cute ♥
  And I love the pinky, holo glitter 😀 😀

  Beantwoorden
 • Love the stamping over the gradient 🙂 the added sparkle and pearl on the pinky is a nice touch too

  Beantwoorden
 • Ik vind dat stempelwerk zo mooi om te zien he? Helaas bak ik er zelf niks van. Kan ook te maken hebben met het feit dat mijn enige ervaring is met de stempels van essence. Mondde uit in een burgeroorlog. Echt.

  Beantwoorden
 • Precies wat je zegt: wat een lieve en zachte nail art! De kleuroverloop van je gradiënt vind ik heel mooi subtiel. Prachtig gedaan 🙂 Ik ben benieuwd naar de (gast)artikelen van de komende tijd!

  Beantwoorden

Write a comment