Personal Uncategorized

Personal

Het werd tijd voor een persoonlijk stukje van mijn kant! Dat is alweer even geleden. Er zijn wat dingen veranderd en gaan er ook weer veranderen, met name voor nailtalk. Mijn blog bestaat alweer 5 jaar. 5 jaar geleden besloot ik na veel getwijfel het gewoon te doen. Kon de site immers altijd weer uit de lucht halen toch?
Nu 5 jaar verder is het van gewoon wat dingen online zetten naar een serieuze hobby getransformeerd. Mijn doel? Anderen laten zien wat ik maakte. Ik dacht niet eens na over nagellak opgestuurd krijgen; ik zag het bij anderen maar ik kon mijzelf absoluut niet vergelijken met anderen daarin. En dan bestaat je blog ineens vier jaar en heb je al eens het idee dat het de spuigaten wat uit loopt. Heb beperkte energie, dus hoe verdeel je dat met vrienden, vrijwilligerswerk en een giga swatch-pile? Dat werd steeds lastiger vond ik. Ik heb altijd gezegd dat het sociale aspect van mijn leven niet mag lijden onder de dingen die ik voor mijn blog moest doen. Maar dat ging op een gegeven moment wel zo.

Over het algemeen heb ik halve dagen. Daar zitten uitzonderingen in van hele dagen op de bank en bed, maar ook dagen dat het beter gaat en ik meer kan doen. Meer doen wordt overigens wel vaak ‘beloond’ met pijn en griepverschijnselen. Swatchen, foto’s bewerken, tekst schrijven. Er gaat echt wel wat tijd in zitten.


Een hele grote verandering hoef ik niet te maken. Ik moet alleen leren ‘nee’ te zeggen. Sommige merken en ook nieuwe merken hebben een grote aantrekkingskracht en in mijn enthousiasme zeg ik gelijk ‘ja!’.
Ik heb een aantal samenwerkingen al stop gezet. Dat was moeilijk maar voelt goed! En zeg nu vaker nee. Ik ga eerst bij mezelf te rade wat ik nu รฉcht wil. Spreekt het me aan? Hoe blij wordt ik hiervan? Wat heb ik nog liggen?
Ik ben blij dat ik me nooit heb aangemeld bij persbureaus en dat ik het altijd zelf aangeboden heb gekregen van het merk zelf. Anders was het heel anders gegaan denk ik.

Moest echt weer even ‘aarden’ en mezelf afvragen wat nu echt belangrijk is. Het blijft een hobby, geen werk! En het is ook nooit het doel geweest dat er van te maken. Dus ik blijf lekker bloggen hoor, want ik vind het nog steeds ontzettend leuk!! Maar dan met meer rust en meer hoe ik het wil ook. Dus hoogstwaarschijnlijk ook niet meer elke dag wat online…

SPA WELLNESS

Ik heb samen met een vriendin een leuke mini cursus nailart mogen geven bij de Spa Wellness Sneek. Had eerst nergens last van, maar de zenuwen kwamen uiteindelijk toch wel haha. Blij dat ik niet alleen was! Het was gezellig!
Voornamelijk zijn we bezig geweest met het stempelen. Erg gezellig met alle nagelstylisten! Helaas totaal vergeten foto’s te maken…

NAILART

Hoe leuk is het, nailarten. Dat moet ik als eerste laten liggen als ik zoveel te swatchen heb. Toch zonde? Hoeveel likes en toffe reacties heb ik gekregen op mijn watercolor nail art met de Twinmarkers? Super veel. Het is zo leuk om te doen en op zo’n manier ‘beloond’ย  te worden. Wil me daar ook meer op focussen.

Twinmarkers watercolor nailart Action 2
CREA BEA

Naast mijn papercutting, wat ik heel erg graag doe (zie foto hieronder van mijn kat die ik heb gemaakt van lagen papier), heb ik handlettering ontdekt. Ik kreeg een boek op mijn verjaardag en sindsdien wat aan het proberen. Het is leuk, leerzaam en weer eens wat anders! Omdat het bloggen altijd zoveel energie neemt, blijven die andere dingen er altijd bij. Dat gaat dus ook veranderen!
En ik denk dat ik hier op nailtalk ook ga laten zien wat ik zoal maak. Ik ben en blijf een crea bea; belangrijke uitlaatklep!


Bovenstaande foto is handlettering (beetje slechte foto, hij is van m’n telefoon). Echt super leuk om te doen! Dit is de naam van een heel klein wondertje dat nog niet zo heel lang geleden geboren is. Daar raak je gewoon van geรฏnspireerd toch?

Tot slot wil ik meer energie overhouden voor leuke dingen met vrienden. Op stap gaan heb ik al heel lang niet meer gedaan omdat ik weet wat het mij gaat kosten. Het kan er zomaar voor zorgen dat ik daar weken last van ga hebben. Maar ik heb mijn keus gemaakt. Vrijdag aanstaande ga ik op stap, wat het me ook kost!
Dus voorlopig blijf ik zeker wel bloggen, maar minder. En meer op mijn manier. Hopelijk gaat dat bevallen!

>> zou je het leuk vinden meer creatieve dingen zoals handlettering and papercutting hier te zien? Laat het me weten. En wat zou je nog meer leuk vinden te zien op nailtalk?

Lief dat je dit hebt gelezen! Laat gerust een comment achter hieronder <3

 

Ok, so will try to keep it short ๐Ÿ™‚ Just a personal message from me. Sometimes needed because there’s so much going on. For the last few years nailtalk has grown fast. And I really love it! Being contacted by brand who want me to swatch for them is a great honor. I said yes to basically everything in my enthousiasm. But with so limited energy, how do you find your balance to do fun things with friends, do volunteerwork รกnd a gigantic swatch pile? I was thinking about this for quite some time. No worries, I will keep blogging, but with more peace for me. I stopped some collaborations with pain in my heart, and said ‘no’ to a few already. I need to really feel good about it or I’ll say no, depending on what I have to do when it comes to swatching.
I love being creative; papercutting (the pic you see in from my Instagram accout @papercutsbym where I made my cat out of layers of paper). And handlettering I discovered since I got a book about this on my birthday. Love doing things like this and I just can’t find the time if my swatch pile is through the roof. So it’s a change, a good change.
In fact, I will be going out on Friday. Out, like dancing, listening to music and having fun. I know what it will cost me, my condition is serious. But it’s my choice. That’s what I want. The concequences are for me to carry.

Nailart is also a great thing that I really love doing, but it’s the first thing that I can’t do when my swatch pile is too big. And when I posted the two nailarts I did a while back (like the watercolor nailart with the Twinmarkers) I got so many lovely comments and likes. How awesome is that feeling! So, more nail art I hope. More of being creative and showing that here on nailtalk. Hope you’ll like it ๐Ÿ™‚ So that’s it for now.

Would you like to see more other creative things here on my blog, like the handlettering and or papercutting? And what else? Let me know please <3

 

Comments (7)

 • Lief, het is jou stukje www. Dat is iets dat ik altijd ben blijven volhouden met MissPinkyNails.
  Doe wat jij wil en niet omdat het moet. Meer andere dingen…? Als dat ook jou interesse heeft, zeker weten doen! Ik ben benieuwd ๐Ÿ˜˜
  Het is misschien een omschakeling maar zulke dingen houden het leven leuk en plezierig. Je blog blijft toch wel een succes!
  Keep up the good work ๐Ÿ’–๐Ÿ˜˜

  Beantwoorden
 • Weet niet wat je precies hebt, maar herken het wel en wat een goede keuze heb je voor jezelf gemaakt!
  Wauw, wat maak je mooie (andere) dingen! Super, daar wil ik wel meer van zien.
  Zelf ook crea-bea met van alles (1001 hobbies…) Vooral die handlettering en nailarts wil ik wel meer over lezen…. Keepup the good workshop!

  Beantwoorden
 • die watercolour nail art is zoooooo mooi <3

  Beantwoorden
 • Ik vind het alleen maar goed hoe jij het allemaal doet, en dat je zo ver bent gekomen zonder ooit maar de hulp van een PR bureau in te schakelen. En je nail arts zijn inderdaad prachtig om naar te kijken. En een mega stash waar je gewoon niet aan toe komt zorgt toch wel voor de nodige stress. Ik snap in die zin wel dat je mensen moet teleurstellen. De twinmarkers zag ik al vaker bij bloggers voorbij komen. Zo grappig!

  Beantwoorden
 • Goed om wat meer naar jezelf te luisteren. Nee zeggen kan heel moeilijk zijn! Gelukkig stop je niet, want ik kan de meest perfecte nagels niet missen ๐Ÿ™‚
  Dat paper cutting ziet er mooi uit zeg!

  Beantwoorden
 • I’ll read whatever you put up ๐Ÿ™‚ And I totally understand your choice. Blogging should be fun and not a chore. ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 • Hi. Goed van je dat je voor jezelf durft te kiezen. Aan het einde van de dag is het belangrijk dat je je energie verdeeld op een manier die voor jou goed voelt. En natuurlijk vind ik het leuk om je andere projecten te zien. Ik geloof dat de meeste nagellak dames meer dan een kunstje kunnen en ook creatief zijn. En ik vind het altijd leuk om andere dingen te zien. Liefs Imke

  Beantwoorden

Write a comment