Nail Care

Poshé Cuticle Care Review

Na het schrijven van mijn IBP Gloss Topcoat review, besloot ik gelijk een product voor de volgende maand te kiezen. Dit werd een gele tube waar Poshé en AHA Cuticle Care op stond; een product dat bedoeld is om je nagelriemen te verzorgen. Dit kon ik mooi langdurig testen en ondervinden hoe prettig ik dit goedje vind werken.

Poshé AHA Cuticle Care is a unique blend of Alpha Hydroxy Acids (AHA) and Botanicals specially formulated to exfoliate and hydrate problem cuticles.

Ook staat er op aangegeven dat je het kunt gebruiken voor droge plekjes op bijvoorbeeld je voeten en ellebogen. Zichtbare resultaten binnen één week bij dagelijks gebruik. Ik heb het alleen gebruikt op mijn nagelriemen, verder niet.De tube, waar 14ml in zit, zit goed verpakt in een net zo geel doosje. De zwarte dop draai je er gemakkelijk af en de creme komt uit een smal tuitje zodat je goed kunt doseren. Erg goed idee gezien een kleine hoeveelheid voldoende is!

Goed een maand getest, bijna elke dag mijn nagelriemen ingesmeerd. Tijdens mijn vakantie iets minder en toen waren ze ook wel erg droog weer. Wat ik wel moet zeggen, iets waar ik van overtuigd ben; smeren is sowieso goed. Of je dat nu doet met dure olie, goedkope olie, vaseline, handcreme… elke dag je nagelriemen verzorgen en soepel houden zorgt in mijn ervaring voor sterke nagels. Ik heb veel verschillende producten geprobeerd door de jaren heen en dat is gewoon iets wat mij opvalt.

Ik kan kort zijn eigenlijk; ik ben erg tevreden over deze fijne creme. Vooral als het gaat over de substantie en het intrekken daarvan. Je hoeft maar een klein ‘streepje’ te gebruiken en wrijft het vervolgens in. Olie wil wel eens wat glad aanvoelen en de rest wil nog wel eens wat plakken. Plakken in de zin dat je na 5 minuten 20 kattenharen aan je vingers hebt zitten. Bij de Poshé AHA Cuticle Care heb je daar geen last van! Je weet en ziet dat er gesmeerd is, maar geen geplak 🙂 Trekt dus vlot in en zit als een huis. En dat vind ik echt een voordeel. Hij ruikt ook nog eens lekker en subtiel.
Vond mijn nagelriemen er tijdens het elke dag smeren er zeker goed uit zien ook. Gevoed, soepel en gezond. Ik denk stiekem wel dat het ook komt omdat je elke dag smeert… After foto is naar mijn mening niet nodig; bekijk gewoon mijn swatch foto’s 🙂

Met z’n 14 ml kun je heel lang met deze gele tube! Voorlopig blijf ik lekker met deze smeren.

Ook nieuwsgierig naar deze fijne Poshé AHA Cuticle Care cream? Kijk dan in de shop van NailProduct.nl.

After writing my last review for Nailproduct, I started reviewing the next. Which was great; I had one month to test this AHA Cuticle Care by Poshé. Love products like this and used loads of them in the past years of all kinds of brands. What I do notice though (being honest) whatever you use, wheter it’s coconut oil, expensive oil, balsam, creams… taking care of your cuticles every day will always improve their health and the nails. In my experience that doesn’t always say something about the product! So that said, I tested this cream for quite some time, although I failed to apply it during my holiday.
The tube contains about 14ml, which is a great plus since you only use just a tiny bit. One more great plus, and to be honest for me the biggest, is the way it feels and gets absorbed by my cuticles and skin. I have a cat and she is always with me. Stroking her with oily nails or some other cream that doesn’t absorb very well, isn’t very pleasant. Even without the stroking I don’t like hairs or anthing stuck to my fingers! The Poshé AHA Cuticle Care gets absorbed quickly, smells lovely and subtle and you can really see that you moistured them.
I’m keeping this one! Love it. It’s a bit more expensive, but you can tell. For sale at Nailproduct.nl.

Comments (4)

 • klinkt super nice ;D

  Beantwoorden
 • Ik vind het product ook fijn voor de nagelriemen en makkelijk om zo even mee te nemen in de tas.

  Beantwoorden
 • That sounds like a nice product, especially that it soaks in so fast 🙂

  Beantwoorden
 • Inderdaad smeren, smeren, smeren. Ik doe het dagelijks, maar niet altijd meerdere keren op een dag. En deze klinkt heel erg goed. Vooral dat ie geen kattenharen aantrekt hahaha

  Beantwoorden

Write a comment