Uncategorized

Purples – Nail Art

Dit is eigenlijk een vrij simpele nail art. Twee verschillende kleuren paars, en twee kleuren acrylverf. Wou het rustig houden, elegant. Heb de donkerpaars van Trind gebruikt (die zag je een paar dagen geleden online!) en de paarse pastel kleur van Essie, Bangle Jangle.
Ik doe vaak ook elke nagel een patroon, of alleen een accentnagel. Op Instagram zag ik verschillende nail arts voorbij komen die de middelste twee nagels bewerkt hadden. Leek mij ook leuk!

Ik heb met een lang dun kwastje een paar strepen getrokken over mijn nagel. Toen heb ik witte blaadjes getekend met een ander, dikker kwastje. En met heel lichtroze ben ik over het witte blaadje heen gegaan. Het is op camera nauwelijks te zien, in het echt iets beter. Vind het leuk geworden! Ga vaker eens iets proberen op deze twee nagels.

Wat vind jij van deze nail art?

Comments (28)

Write a comment