Uncategorized

Red Duo – Nail Art

Niet echt een nail art, maar wel een prachtige combi! OPI’s The Thrill of Brazil samen met Watermelon Fizz van Revlon, een lak met een geurtje.
Het klinkt lekker, nagellak met een geurtje. En ik heb wel eentje gehad die best lekker rook! Deze Watermelon Fizz ook wel, beetje een snoepgeur, zoet. Maar ik was blij dat de geur na een dag wel afzwakte. Ik kreeg een goed beeld van hoe vaak je je handen naar je gezicht toe brengt voor eten, drinken, wrijven, krabben, creme aanbrengen, noem maar op. Steeds die geur… Bah!
Maar een mooi lakje is het wel. Geeft je rode lak, die op zichzelf natuurlijk al heel mooi is, net wat extra’s.

Goede combi samen he? Door de mooie kleine rode flakies wordt de lak nog opvallender. Feestelijk!
Hoewel de geur me inmiddels wel tegenstaat, zou ik ‘m denk ik wel weer gebruiken. Misschien als ik verkouden ben 😛  Happy Sunday, happy sunny day!
Wat vind jij van dit rode duo?

Comments (19)

Write a comment