Uncategorized

Rimmel – Night Before

Als je foto’s maakt van je gelakte nagels voor op een blog, Facebook of gewoon voor jezelf dan ken je dit probleem vast wel. Zo’n hele mooie lak, met een prachtige shimmer die gewoonweg NIET op camera is vast te leggen. In het flesje? Ja hoor, kom maar op. Op nagels?….not so much.
Nu heb ik geen spiegelreflex camera of iets dergelijk maar het is een goede camera. Dit lakje, Night Before van Rimmel, wil gewoon niet mooi op de foto. Grappige was dat ik het ook bij anderen zag op Instagram met dezelfde irritatie! Hij was namelijk verkrijgbaar bij de Action. Het is een donkerpaarse lak met een paars roze shimmer, echt prachtig.

De dekking vond ik niet zo. Ik hou er niet zo van als ik de nagel er nog doorheen zie. Dus drie lagen was wel nodig. Is mij eigenlijk net eentje teveel…

Foto’s genomen door het hele huis, met verschillend lichtinval, brachten dit op. Enjoy 😀

De laatste twee zijn mooi he? Kon ik ‘m eindelijk vastleggen. Het zijn lampjes die je kunt dimmen en nu stonden ze echt voluit. Ik vind het echt een heel mooi lakje. Maar omdat ie zo ‘sheer’ is en drie lagen nodig heeft weet ik niet of ik ‘m zo snel weer pak. Misschien eens zien of ie ook mooi is als topcoat.

Wat vind jij van Night Before?

Comments (15)

Write a comment