Uncategorized

Sparkly Vernis – Blurple Ice Cubes en Gilded Lemon Drops

There’s more! Weer twee beauties van Sparkly Vernis. Twee verschillende kleuren holografische lakken.
My favourite!! Blurple Ice Cubes is een blauw/ paarse lak (vandaar natuurlijk ook de naam ‘blurple’). Hij lijkt in het flesje misschien wat ‘sheer’ maar dat is ie zeker niet. Prachtig holografisch effect en dekkend met twee dunne laagjes. De kwastjes zijn oh zo fijn. Weinig schoonmaakwerk na de tijd, want de lak vloeit prachtig uit op je nagels.

Echt, WOW. Dit is zeker weten mijn favoriet van deze collectie. Al vind ik ‘Right Up My Alley‘ ook erg mooi… Lastig kiezen, maar dit is toch mijn favo lak. De kleur is zo anders (in ieder geval anders dan ik in m’n stash heb) en bijzonder. De droogtijd is snel wat ik ook zeker een pluspunt vind!

Gilded Lemon Drops leek me in eerste instantie de minst mooiste van allemaal. En dat is puur smaak. Hij leek gelig (vandaar natuurlijk de “lemon” in de naam) maar deze lak heeft me ook positief verrast. Want eenmaal op mn nagels doet ie eigenlijk goud aan. Hoe gaaf, een gouden holo!!

Ook deze dekt gelijk met twee laagjes. Droogtijd is ook erg snel! Holografische lakken stelen vrij snel mijn hart; je wordt toch gewoon hebberig hier van?

Wil je de andere swatches ook nog zien? Klik hier, hier en hier.

Sparkly Vernis is verkrijgbaar bij www.nailpaintlove.nl voor tussen de €13,95 en €14,95. Vergeet geen kijkje te nemen in deze webshop om je te verlekkeren aan vele collecties van China Glaze, ColorClub, Misa en nog een aantal indie merken! (en ja, daar zul je mijn nagels tegenkomen #trots)

Write a comment