Nail Polish

Table Towels – Review

Ik hóór je bijna denken. Towels? Table Towels? Uhu. Tafel handdoekjes, tafel kleedjes. Deze Table Towels zijn speciaal voor de nagel industrie. En enorm handig in bijvoorbeeld je salon. Ik kreeg ze opgestuurd door NailProduct en eigenlijk kwam dat wel goed uit. Want dat was ook precies de tijd dat ik met die gave pigmenten ging experimenteren! En daarnaast (dit wordt tevens een “confessions of a nailpolish addict artikel…) ben ik eigenlijk best een smeerpoets. Ik swatch veel. Lak op, foto’s, lak er af. Wattenschijfjes, remover, oh oeps, een vlek op mijn bureau… Smeerpoets. Geloof je me niet? Wat foto’s.

dscn5592
Plak je dat gewoon op je bureau? JA. Want bij vinyls moet je snel werken. En waar moet ik het dan zo snel laten dan?Nog eentje voor de zekerheid.

dscn5591
Zo ziet mijn bureau er eigenlijk uit steeds. Overal vlekjes, stipjes en vegen. Als ik klaar ben met swatchen ben ik vaak zo moe dat ik alleen maar kan denken aan mijn bank en een deken. Maar goed, eigenlijk geen excuus want een wattenschijfje met wat nagellak remover en een paar keer vegen en klaar is Miriam. Kun je nagaan als je met pigmenten in de weer bent geweest en die fijne glitter overal ligt. Het is zo fijn dat je het bijna niet ziet op het witte oppervlakte, tot ik m’n lampje aan doe. Dan moet ik ineens denken aan een discobal. Of iemand die highlighter verslaafd is.

dscn5542
Deze matten hebben groeven, zijn licht en je spreidt ze makkelijk uit op je bureautje. De glitter wordt opgevangen, spetters, vieze watjes, zelfs het overtollige lak bij het stempelen. En wat dacht je er van als je je flesje lak omgooit per ongeluk?

dscn5803
Door de geplastificeerde bodem gaat er geen lak of vocht doorheen. Ten alle tijde bescherm je zo je ondergrond!

Heb je met pigmenten lopen spelen? Je vouwt je table towel als je klaar bent op en zo voorkom je dat het overal gaat zitten. Want glitter is leuk hoor. Op je nagels (soms..). Maar niet overal. Niet zo erg dat je zelfs na het douchen nog glitters op je wang ziet.

Zou ik dit anders gekocht hebben? Heel eerlijk? Nee. Maar nu ik ze heb, gebruik ik ze steeds, met name voor het nailarten. Scheelt schoonmaken! Dus als jij veel met je nagels doet, dan is dit echt wat voor je!

De Table Towels zijn verkrijgbaar bij NailProduct per 50 stuks!

handtekening blog sept 2015press sample 1
I can almost hear you thinking. Huh? Table Towels? What on earth…
Well, I kind of felt the same way when I received them for NailProduct to review. But that was around the time that I started experimenting with the pigments as well. And I just cannot stand having glitter everywhere. Don’t find it funny… AT ALL.
At the same time this is also a confession, because I am not that clean at all. I always work at my (white desk) and to show you how that looks, check my pics. Cleanup is just nog really for me. Just once in a while when I’m fed up with all the stains and spots of polish. The table towels have a plastic layer and ridges. Catches the glitter just fine, will not let through nailpolish (tested that with a gorgeous red by Models Own).
It takes on excess polish after stamping, sucks in remover and captures glitter like a boss. After you’re finished you wrap the table towel, toss it and tadaaaa clean desk! 🙂
To be honest, would I have bought this? Probably not. But I can honestly say that I’m happy to have them now, especially with that gorgeous holo pigment!

 

Comments (9)

 • Zo herkenbaar mijn tafel zit ook altijd onder en die is van steigerhout dus nog onhandiger met schoonmaken haha. Wat een goede uitvinding table towels echt een uitkomst.

  Beantwoorden
 • It sounds like a good idea, especially when working with pigments and glitters!

  Beantwoorden
 • Handig, mijn plank had ik al met marmer folie bekleed met de belofte het nu echt netjes te houden. Lukt niet dus towels zijn wel zo handig.

  Beantwoorden
 • Dit is oprecht handig. Ik ben net zo’n smeerpoets (hoewel ik het bij jou erg vind meevallen) en dan zijn deze kleedjes ideaal!

  Beantwoorden
 • lijkt mij ook wel wat 😀

  Beantwoorden
 • Haha, I really was thinking Huh, Table Towels? when I read the caption 😀
  But I think it’s a great product. I’m too lazy for cleaning up my table properly, too. Plus, some stains just don’t want to be removed. These towels seem to be a great solution for this problem.

  Beantwoorden
 • Ik wist niet wat ik kon verwachten toen ik de titel las, maar ik was zeker nieuwsgierig. En wow wat een handig iets zeg, na het nail arten alleen even opvouwen en schoon is je tafel.

  Beantwoorden
 • Seems kinda useful. 😀

  Beantwoorden
 • Haha, wat herkenbaar! Ik heb een placemat op m’n bureau liggen en die zit ook helemaal onder de vlekken en strepen. Gelukkig niets op mijn bureau zelf, want zo’n plastic placemat lekt niet door. Als ik ga lakken, leg ik altijd nog een tissue neer om af te vegen. Heel eerlijk gezegd blijf ik het liever zo doen dan dat ik steeds zo’n stapel Table Towels aan moet schaffen. Al zullen ze bij losse glitter wel heel handig zijn!

  Beantwoorden

Write a comment