The New Black Heathered nail art
Nail Polish

The New Black Digital Underground Heathered

Dit merk klinkt je vast bekend in de oren. Een aantal jaren geleden zag ik dit overal voorbij komen. Ik was nieuwsgierig, maar ook bang dat het setje tegen zou vallen. Dus uiteindelijk nooit gekocht! Nu ben ik benieuwd naar de formule, kwastjes, droogtijden… Ik mocht een setje testen en koos voor The New Black “Digital Underground“, de ‘Heathered’ variant.

“Heathered” is samengesteld door Christina Rinaldi, een (nail) artist uit New York. Vind de kleurtjes leuk gekozen moet ik zeggen; de zachte tinten trokken me gelijk aan en was nieuwsgierig naar dat feathered lakje!

The New Black Heathered nail art

Het setje bestaat uit vijf verschillende lakjes. Een lakje met “stofjes” voor de feathered look, een grijs metallic lakje, een donkergrijs lakje, een licht grijs lakje en een licht roze lak.

The New Black Heathered nail art

De nail art die ik heb gemaakt is vrij simpel. Vind het een leuke gedachte dat iedereen met zo’n setje iets leuks kan maken en niet alleen de gevorderden! Heb wel gestempeld en als je dat onder de knie hebt is dat een piece of cake. Lukt het stempelen niet? Misschien kun je dan door middel van stipjes bloemetjes maken!

The New Black Heathered nail art

The New Black Heathered nail art

En dit is ‘m geworden! Vind ‘m lief geworden. Het metallic lakje op mijn wijsvinger heb ik gebruikt voor het stempelen op de middelvinger. Vond het wel een geinig idee, al was het metallic lakje toch best nog wel sheer. Op de ringvinger heb ik de lichtgrijze lak gedaan met twee laagjes feather lak erop. Meer had gekund, het lijkt nu wat “stoffig” haha. Maar wel grappig! Op de pink de middelgrijze creamy lak met stipjes. Heb alleen de lakjes uit de set gebruikt. Je kunt er zoveel mee doen, zoveel mee variëren!

De lakjes vond ik wel vrij sheer. De tweede grijze lak die ik op mijn pink heb dekte helemaal in twee laagjes, maar de andere lakjes hadden toch 3 laagjes nodig. De kwastjes zijn dun, wat ik geen probleem vind. Ik kan uit de voeten met elk kwastje geloof ik!

Naast dat is de droogtijd gemiddeld en vind ik wel echt een heel leuk setje. De kleuren spreken me aan en vind het concept ook gewoon erg leuk. Er wordt een voorbeeld gegeven op de verpakking hoe je de lakjes kunt gebruiken én kun je op youtube en Parfumania.nl een video vinden er over. Dat geeft inspiratie!

Wil jij ook een The New Black set kopen? Ze zijn verkrijgbaar bij www.parfumania.nl. Er zijn een heleboel verschillende kleuren en combinaties!
*dit product is mij aangeboden ter review

handtekening blog sept 2015

Do you know the brand The New Black? I saw it everywhere a few years back. Although I’ve always been
curious I never got to buying a set like this. This set is of the Digital Undergroudn collection, “Heathered”. The creator of this set is Christina Rinaldi, she’s a (nail) artist in New York.
The soft colors drew to me and I started thinking what I could make! I decided on keeping it simple so everybody
has an idea what they could make with these cute polishes.
Especially the feathered polish I was curious about! Added two coats on the light grey polish and stamped 
with the metallic one on the light pink polish. Not really meant for that, but I think it worked!
Love the outcome and so very easy! On the back of the hard plastic packaging they give you an example what you
could do for a nail art and you can find them on YouTube for videos.
I got this set from Parfumania.nl!

Comments (9)

 • This is an unique set, if I may say so. The shades are wonderful and that feathered polish works fantastic! Love the outcome!

  Beantwoorden
 • You created a really beautiful mani – again!

  Beantwoorden
 • Een leuk setje waar je met een beetje creativiteit vast veel uit kunt halen (zoals jij maar weer bewijst!) Vind alleen het feathered effectje niet zo heel bijzonder, had op iets ‘meer’ gehoopt.

  Beantwoorden
 • Het lijkt mij een leuke set, alleen jammer dat de lakjes vrij sheer zijn! Wat apart ook dat feather effect!

  Beantwoorden
 • I really love the feathered polish! It’s so tiny and soft.

  Beantwoorden
 • wat een apart setje lakken, ja ik vind ze best heel erg mooi….leuk zo allemaal bij elkaar op je nagels

  Beantwoorden
 • Weer een geweldige nail art. Maar vind dat goed in dat flesje er toch wel viezig uitzien XD

  Beantwoorden
 • They are so pretty all together. 🙂

  Beantwoorden
 • Prachtige nailart heb je ermee gemaakt. Simpel in z’n eenvoud wat perfect past bij het setje.

  Beantwoorden

Write a comment