Nail Art

Tribal Stamping Nail Art

Kom ik er nu net achter dat ik dat super cute lakje van Etos vergeten ben op de productfoto…. Dom! Jammer. Ik kocht laatst 3 Etos lakjes en eentje daarvan heb ik gebruikt voor een leuke, vrolijke nailart. “You Smile, I Smile”, het lakje wat naast de donker paarse erg in de smaak viel als ik de comments mag geloven! Wilde wat combineren… wat kleurtjes én mijn nieuwe stamping plate proberen van Born Pretty die ik kocht op EBay.

born-pretty-bp-x05
Ik hou van geometrische patronen en tribal patronen. Dus deze leek mij zo leuk! Én de patronen zijn echt erg groot. Had nog een paar anderen maar die zijn gewoon te klein voor mijn nagels helaas.

beautyill-liquid-latex-mint
Beautyill verkoopt haar eigen liquid latex en hoewel blauw op de foto is ie toch echt mint groen! Wilde die graag gebruiken voor deze nailart; sowieso kan en wil ik niet meer zonder dat goedje als ik ga nailarten, maar vooral als het dan óók nog eens met zwart is… Dat gaat echt in je nagelriemen zitten en is er lastig weg te krijgen.

Snelle zoektocht naar een glitterlakje leverde één resultaat op; “Sex Symbol” van ColorClub. De zwarte lak op mijn middelvinger is Everlasting Ebernee van Appeal4 en de stempellak is van Kaleidoscope!

Die stempelplaat is fantastisch trouwens! Vind ‘m echt gaaf. Voegde ook nog wat studs toe en klaar is Miriam.

Appeal4 ColorClub Etos stamping nailart tribal
Appeal4 ColorClub Etos stamping nailart tribal
Appeal4 ColorClub Etos stamping nailart tribal
Girly en cute (ja die Engelse woorden kunnen dingen zo mooi omschrijven vind je niet?). Echt wat voor mij dit! Koraalroze, zwart, tribal.. enige wat niet typisch Miriam is, zijn de glitters. Maar onmisbaar vind ik!

Ik vind ‘m geslaagd; wat vind jij? Let me know <3

handtekening blog sept 2015press sample 1
Hi! Here I am again. And it’s weekend!
Bit silly, but I totally forgot that pretty Etos polish on my product pic! Few days back I showed you three Etos polishes that I bought not so long ago. One lilac, one darker purple and one coral/pink named You Smile, I Smile.
I used that one in this nailart, as well as Sex Symbol by ColorClub, Everlasting Ebernee by Appeal4, a black stamping polish by Kaleidoscope, a new tribal stamping plate I bought on EBay (love these patterns and they are huge even though the plate is not that big).
I started with covering the cuticles and skin with a minty liquid latex by Beautyill. Don’t want to do stamping without liquid latex anymore, especially when you work with black!
Wanted just a tiny bit of glitter for a classy touch and so that’s why I used Sex Symbol. Added two studs as well.
I like the result! It’s girly, fun and cute, don’t you think?
Let me know! And enjoy your weekend! <3

 

 

Comments (11)

 • Beautiful design. That’s a cool plate!

  Beantwoorden
 • love de kleurencombinatie 😀

  Beantwoorden
 • Your mani is so lovely ♥ love the glitter accent nail.

  Beantwoorden
 • It’s really beautiful!

  Beantwoorden
 • Fun tribal print! Love the glitter accent and the studs too 🙂

  Beantwoorden
 • I have this plate, but never used it. It looks great, really ice color combo.

  Beantwoorden
 • Mooie nail art en de glitters maken het wel een mooi geheel. De tribal is ook erg mooi.

  Beantwoorden
 • Very Very Pretty Nail Design

  Beantwoorden
 • Prachtig weer Miriam 💞😍!

  Beantwoorden
 • That is so beautiful 🙂

  Beantwoorden
 • Originele nail art. Ik ben niet zo dol op Tribal prints, maar deze image plate is idd heel leuk.

  Beantwoorden

Write a comment