Trind Misty Meadows 2016
Nail Polish

Trind – Misty Meadows (autumn/fall 2016)

Het is er weer de tijd voor. De makers komen weer met prachtige herfst en winter collecties waar mijn hartje sneller van gaat kloppen. Het betekend meestal namelijk donkere kleuren en hoewel ik dol ben op pastels en lichte, dusty kleuren, is donkere nagellak echt wel iets waar ik zo van geniet als ik het draag. Vooral na een zomer vol met lichte, vrolijke lakjes! Ook Trind komt met een prachtige Herfst/ Winter 2016 collectie genaamd Misty Meadows. En die laat ik je vandaag zien! Fijne bijkomstigheid van Trind is, zoals er ook op het flesje staat, het een verzorgende en versterkende lak is naast dat het decoratief is. Het merk heeft zich laten inspireren door mistige, koude herfst en winterochtenden op de hei. Op naar de swatches!

TRIND – HOLIDAY CLASS

Trind Cosmetics Holiday Class
Trind Cosmetics Holiday Class
Geen winter collectie zonder een klassieke rood tint natuurlijk. Want classy vind ik ‘m zeker! Prachtig glanzend ook zonder topcoat en een goede dekking; op de foto zie je twee laagjes Holiday Class én een laagje topcoat.

TRIND – MESMERIZING MAROON

Trind Cosmetics Mesmerizing Maroon
Trind Cosmetics Mesmerizing Maroon
Mesmerizing Maroon is een perfect alternatief voor Holiday Class als je rood net wat té vindt. En dit is tegelijkertijd mijn favoriet! Wat een prachtige kleur is dit. Staat bij elke huidskleur en de dekking, ja daar word je ook echt blij van. Aan bijna één laag heb je genoeg, maar ik raad je twee aan voor een mooie, intense kleur.

TRIND – ROSY CHEEKS

Trind Cosmetics Rosy Cheeks
Trind Cosmetics Rosy Cheeks
Rosy Cheeks is een zachte, blushy roze lak. Rustig en verfijnd, vind je niet? Dit is weer een mooi alternatief voor de twee bovenste kleuren als je écht voor iets minder opvallends wil gaan. Op de foto zie je twee laagjes lak en één laagje topcoat.

TRIND – FROZEN POND

Trind Cosmetics Frozen Pond
Trind Cosmetics Frozen Pond
Ben jij niet bang om tot ijskoningin bestempeld te worden? Dan is Frozen Pond echt wat voor je 🙂 Deze koele, ijskoude, blauwe lak is wel echt onmisbaar in een wintercollectie. En zeer geschikt om een leuke winterse nailart mee te maken! Hij is echt licht en iets feller dan de rest. Op de foto draag ik twee laagjes Frozen Pond en één laagje topcoat.

TRIND – STORMY WEATHER

Trind Cosmetics Stormy Weather
Trind Cosmetics Stormy Weather
A true dark beauty! Wauw. Een kleur die doet denken aan donkere, dreigende herfstluchten. De blauwe ondertoon maakt Stormy Weather perfect te combineren met jeans voor een casual look. Ik vind ‘m prachtig! En de dekking is weer geweldig ook. Éen laagje zou zeker kunnen, maar op de foto draag ik zoals altijd twee met een topcoat.

TRIND – MUDDY MEADOWS

Trind Cosmetics Muddy Meadows
Trind Cosmetics Muddy Meadows
De laatste alweer, Muddy Meadows. Het is een diep donkere aubergine tint die stoer is maar toch ook klassiek. Hij is bijna zwart, zo donker. Pas als je ‘m op doet bij de eerste laag dan zie je wel echt dat het een aubergine kleur is. Jammer dat dat niet echt zichtbaar is als je twee laagjes draagt zoals ik. Maar toch vind ik ‘m erg mooi; het is wel een fijn alternatief voor zwart.

Misty Meadows is een limited edition dus grijp gauw je kans als je wat lakken wil scoren! Ze zijn verkrijgbaar bij onder andere Etos. Wil je weten waar Trind verkrijgbaar is, check dan hier alle verkooppunten.

Of… je doet gewoon mee aan mijn giveaway! Ik mag namelijk een hele set weggegeven van Trind, is dat niet gaaf?! Lees hieronder hoe je meedoet én alle voorwaarden.

Collage Trind Misty Meadows 2016
Wil jij kans maken op de gehele collectie van Trind ’s Herfst/ Winter collectie “Misty Meadows” ?

1) Volg mij op Facebook en deel deze winactie openbaar op je tijdlijn
2) Volg mij op Instagram (@nailtalk)
3) Laat in de comments achter wat je Facebook naam én IG naam is
4 ) Optional; laat me weten welke is jouw favoriet is, gewoon omdat ik nieuwsgierig ben 🙂

De winactie duurt t/m woensdag 16 november 2016. NL only – of je moet hier een nederlands adres hebben -.  Er kan niet geruild worden tegen andere producten of geld. Ik heb één set en de set zal goed verpakt worden voor transport; er kunnen geen nieuwe lakken opgestuurd worden bij het breken van flesjes. Veel succes!

handtekening blog sept 2015press sample 1
It’s fall and you know brands have worked hard for a new Autumn and Winter collections! And so did Trind Cosmetics, are band you can find in a drugstore here in the Netherlands; Etos.
Trind was inspired by those chilly and misty mornings outside in the countrysides! And created “Misty Meadows”. I think a great thing to mention is that all polishes are caring polishes that strengthen your nails as well.
Misty Meadowns consists of six polishes and I’m showing all today!
Starting with a pretty, classic red that belongs in a winter collection, don’t you agree? It’s really glossy, even without the topcoat that I’m wearing. Used two coats of Holiday Class.
Then, my favorite of the bunch (bet you guessed that if you visit my blog regularly!), Mesmerizing Maroon. That color!! Perfect alternative if you find red perhaps a bit too bold. Suits every skintone and great coverage like always with this brand. On the pics I’m wearing two coats of the polish and one layer op topcoat.
Next up, Rosy Cheeks. A dusty, soft blushy pink. This might be the alternative to the pervious ones! 🙂 Like this one because it is a bit antique pink! Two coats and one layer of topcoat.
Frozen Pond is perfect for the icequeens amongst us hehe. Quite bright and icy blue! It’s the polish that stands out in this collection I think, did not expected this one. Like it! And perfect for some winter nailart. Two coats, one layer topcoat.
Then there’s Stormy Weather, what a beauty! It’s dark, bold and the blue undertones makes this one perfect for your cardigan and jeans outfit. Coverage is great, think you could do with one coat, but for the real intensity of the polish I recommend two. Like the others I’m wearing one layer of topcoat over Stormy Weather.
Last one already! I think you didn’t expect that this one is a very dark aubergine shade! It’s so dark it looks brown or sometimes black. I really love it! Just a bit of a shame you can’t see that augerine color all that well.
Again, two coats of polish and one layer of topcoat. Which one would you prefer?
Doing a giveway but it’s for my Dutchies only, sorry girls! -xxxxxx-

 

Comments (23)

 • They all are very pretty – but that baby blue stole my heart!

  Beantwoorden
  • Yeah, the baby blue is gorgeous, and the rest is lovely too 🙂 Miriam, you have such beautiful nails 🙂

   Beantwoorden
 • Mijn favoriet is ‘Stormy Weather’! Wow wat een mooie kleuren! Mijn Facebook naam is Wendy Skadi en Instagram naam is skadi187. 😀

  Beantwoorden
 • Wat een prachtige collectie.
  Mijn favoriete is denk ik toch wel Mesmerizing maroon al vind ik Frozen pond ook erg mooi (echt een kleurtje wat niet veel in mijn stash voorkomt).

  Ik doe heel graag mee om deze lakjes te winnen….ik stalk je overal :p en heb hem ook gedeeld.

  Fingers crossed
  X

  Beantwoorden
 • Ik vind ze echt allemaal stuk voor stuk erg mooi en leuk dat het zulke verschillende kleuren zijn. Je swatches en poses vind ik ook prachtig!

  Beantwoorden
 • Mooie Lakken! En natuurlijk probeer ik een kansje te wagen voor deze give-away…. 😉
  Ig: lindaminnis
  Fb: Linda Minnis
  De Frozen Pond is super mooi, maar de holiday Class spreekt mij ook erg aan…. moeilijke keuze…. mooie swatches!

  Beantwoorden
 • Wauw!! Wat een gave actie zeg. Ik doe graag mee voor verzorgde nagels 😀 Zelf vind ik de “Stormy weather” erg mooi 😀 Maar omdat ik heeeeeeel graag dit prachtige pakket wil winnen om te delen met mijn zus heb ik alles uit de kast getrokken:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (volg en gedeeld)

  groetjes Linda

  Beantwoorden
 • op Facebook klaaske van kammen op insta judokid
  ik ga voor de zacht roze

  Beantwoorden
 • Wat een prachtige kleurtjes zeg! Rosy Cheeks vind ik het mooiste

  Beantwoorden
 • Nu ik je swatches al heb gezien krijg ik zoveel zin ze allemaal te proberen.

  Beantwoorden
 • Wat een mooie collectie! De kleuren zijn prachtig en ben wel heel erg nieuwsgierig naar deze lakken. Heb alleen maar ervaring met de verzorgings producten van Trind en die zijm top! Mesmerizing Maroon is m’n favoriet ❤️ <3
  Facebook: Natasja van Teijlingen
  IG: Handsome_Natasja

  Beantwoorden
 • Wauw! Dit is hoe ik voel. Wat een ongelofelijk mooi resultaat. De kleur is gewoon een normale kleur, maar toch erg indrukwekkend. 

  Beantwoorden
 • wauw wat een mooie winactie!!
  1. gedaan
  2. ja al lang
  3. Facebook: Julia Kuijpers. IG: Luja23
  4. ik ben dol op blauw…. dus STORMY WEATHER

  Beantwoorden
 • Wat een mooie actie. Ik heb 2 favorieten: lichtroze en donkerblauw. Maar ze zijn allemaal heel mooi. Volledige achternaam: Hubert. IG-naam is gelijk aan de hier genoemde.

  Beantwoorden
 • Your swatches are perfect ♥
  As always, my favs are the three dark colours 🙂 these cremes are really lovely!

  Beantwoorden
 • Mooie lakjes! Vooral Mesmerizing Maroon en Rosy Cheeks vind ik heel mooi! Lief ook dat je een set weggeeft, ik wens iedereen heel veel succes!

  Beantwoorden
 • Wow, those are so beautiful. I love your swatches! 🙂

  Beantwoorden
 • Wat een mooie collectie en prachtige foto’s heb je ervan gemaakt. Mijn favorieten zijn de ijsblauwe en de donkerblauwe 🙂

  Beantwoorden
 • Wat een plaatje is deze collectie. Stuk voor stuk geweldige kleuren. Ik doe graag mee met de winactie. Op FB ken je me. Als Imke Sikkema en op Instagram als @iontrend. De kleur waar ik direct verliefd op werd is Muddy Meadows. XO Imke

  Beantwoorden
 • All of these shades are so classic!! Gorgeous photos, as always 🙂

  Beantwoorden
 • Wat n mooie kleuren weer, de Trind producten hebben er voor gezorgd dat ik nu mooie sterke en lange nagels heb.Ik heb nog geen nagellak van Trind geprobeerd dus zou het super vinden om deze mooie collectie te winnen,wie weet 😉
  Mijn favoriete kleur van deze collectie is Mesmerizing Maroon, super chique.
  Mijn FB naam is Ingrid Nagle, IG is ingridnagle1969.

  Beantwoorden
 • Ik kom geregeld op je blog terecht als ik op zoek ben naar bepaalde swatches. Altijd duidelijke foto’s en goede info; erg fijn! Ik heb nog geen nagellak van Trind in mijn stash, en het is hoog tijd dat daar verandering in komt! Ik maak dus graag kans om deze mooie herfstcollectie te winnen! Ik heb geen facebook, dus hopelijk mag ik toch mee doen? Ik volg je op instagram (zonnebloem1982) en via bloglovin (ipv facebook). Mesmerizing Maroon en Muddy Meadows zijn mijn favoriet!

  Beantwoorden
 • Mooie kleuren! Ik vind Rosy Cheeks het mooist. 😍 Dus, ik doe graag mee want Trind nagellakjes zijn top.
  FB: Nadia Alhosni IG: nadiaalho

  Beantwoorden

Write a comment