Nail Art

Twinmarkers Marble – Nail Art (Sharpies)

Zaterdag en érge kriebels om iets te gaan maken. Whatever, hadlettering, tekenen, kleuren, nail art… Ik koos voor het laatste. En had zin om een marble look te proberen met de Twinmarkers.
Strakke lijnen hou ik van. Het is clean, rustig en maakt me blij! De BP-77 is dan ook een plate naar mijn hart.
Wat dacht je van de Minimal collectie van MoYou die net uit is? Ik moet er een paar aanschaffen. Móet gewoon!


Ik heb gewoon twee grijze Twinmarkers gekozen om de marble te maken; wilde het snel en simpel houden! Heb vergeten foto’s te maken van de stap voor stap, maar net als de vorige keer bij de Twinmarker watercolor nail art heb ik een voorbeeld gemaakt met een plaatje:


Je ziet twee verschillende kleuren grijs, in streepjes gezet op de nagel. Met een dun kwastje en alcohol (heb zelf de 96% vd Kruidvat) “veeg” je de lijnen wat uit. Wil je ze echt lichter en wil je dat ze wat uitlopen, dan gebruik je wat meer alcohol, wil je dat het effect iets minder uitloopt dan dip je heel licht en snel je kwastje even een beetje af op een zakdoekje. Je blijft streepjes zetten en met alcohol bewerken totdat je tevreden bent.


Zoals ik al zei; een snelle een simpele nail art is het idee en dat is me aardig gelukt dacht ik. En toen, wat ging ik er op doen? Daar moest ik even over nadenken. Wilde het strak en clean houden… Dus heb de BP 77 plate gepakt en heb verschillende patronen uitgekozen. Het resultaat!


Vond het goud er wel goed bij staan eigenlijk! Vandaar mijn keus om een body tattoo op mijn ringvinger te plakken. Paste mooi bij de gouden stud op mijn middelvinger, vind je niet? Heb nog nooit zoiets gemaakt en heb enorm van deze nail art genoten!
De stempellak is eentje van Kaleidoscope (by El Corazon) en de witte lak die ik als basis heb gebruikt is Straight White van Layla.

Twinmarker Sharpie marble stamping nail art
Die Twinmarkers zijn echt leuk. Een vriendin van me heeft nog een set weten te scoren met gele kleurtjes er in, yay! Maar weer eens aan de slag met een watercolor nail art 🙂 Heb nu net een hoekje uit een nagel gestoten dus ik swatch eventjes niet, ik hoop gauw weer aan de slag te kunnen.

Having time to do nail art and nice things with friends is so statisfying! After my friend brought me another set of Twinmarkers with yellow colors that we didn’t have yet, I wanted to play with them again. Something with marble… Last time I made a watercolor nail art with them. I like marble patterns and you see the most gorgeous ones at the moment! But I wanted a quick and easy one. No mess, no painting. So with 2 types of grey I drew some lines one my white base (Straight White by Layla) and with a tiny brush dipped in alcohol, deluted the marker stripes. That’s it! You repeat the steps untill your happy with the result.
Clean and straight lines is really a thing for me. Makes me happy! And so I choose the BP 77 plate with geometic patterns on it. After stamping I thought I add some gold! A stud and a pretty dotted body tattoo.
Completely different nailart, never made anyting like it.
Can’t swatch right now, a little piece of nail broke the other day… hoping to get back to it soon!
Would you wear this nail art?

Comments (5)

 • Really beautiful marble pattern! 🙂 one of my nails has been breaking all winter too 🙁

  Beantwoorden
 • I like the marble effect, it looks very nice with geometric stamping 🙂

  Beantwoorden
 • Heel erg leuk en net marmer! 🙂

  Beantwoorden
 • It’s gorgeous, geometry and marble 🙂

  Beantwoorden
 • Heel tof! Dit is mij nog niet zo mooi gelukt als bij jou helaas

  Beantwoorden

Write a comment