Uncategorized

W7 – 96 Mosaic

I’m back! Niet fit en dit ongelofelijke zomerse weer maakte dat ik geen artikelen online zette hier. Maar vandaag begin ik weer vol goede moed en laat je een vrolijk lakje zien!
Ik moet bekennen dat ik deze lak echt al maanden in mijn bezit heb. Nog nooit gedragen, geen foto’s, niks. En dat terwijl ik ‘m zo leuk vond! Denk dat de glitter me tegenhield. Het eraf halen is een crime…
Er zitten verschillende glitters in deze lak, donkerblauw, goud en echt een paar verdwaalde roze. Je blijft er naar staren! Hij doet mij denken aan Lava Flow van W7, zelfde principe, alleen deze is blauw met andere kleur glitter.

W7 is echt wel een goed merk! Niet alles dekt even goed, maar dat heeft elk merk wel wat. Het kwastje is van gemiddelde dikte en recht afgeknipt. De flesjes lijken zo op OPI en China Glaze.
Op naar de swatches, enjoy!

Wat een heerlijke, blauwe glitter bom haha! Ik vind ‘m echt leuk en lekker feestelijk! Ik zou zo meer varianten halen als die er waren. Weet wel dat er nog zo eentje is, naast Lava Flow, met ik geloof zwarte glitter. Die lijkt me dan weer wat saai.

Ik heb deze gekocht hier bij de Op=Op Shop in de stad, en weet niet zo goed meer wat ik er voor betaald heb. Maar weet wel dat het niet veel was! Dit lakje is dan niet te verkrijgen daar, maar wist je al dat Getyournailsdone.nl nu ook W7 verkoopt? Neem een kijkje!

Wat vind jij van W7 Mosaic?

Comments (22)

Write a comment