Uncategorized

W7 Watermelon

Ik kreeg een aantal lakjes thuisgestuurd van Getyournailsdone.nl en daar zat deze van W7 bij.Toen ik ‘m zag wist ik dat ie bij mijn favo roze lakje een plekje zou krijgen.
Wat een prachtig kleurtje! Hij is niet alleen roze, maar hij heeft ook een hele subtiele oranje achtige gloed. Ik kan ‘m beter omschrijven als een zalm roze kleur. Bij Marshmallow van MaxFactor verklapte ik al dat ik een zwak voor roze begin te krijgen. Nou, dit lakje draagt daar ook erg aan bij! 🙂

Vind dat dit merk echt mooie flesjes heeft. Ze lijken op die van O.P.I qua vorm. Ik heb een aantal W7 lakken al in mijn collectie en die blijven ook. Ze maken leuke lakken die soms net iets anders zijn dan anders.

Als je een beetje dik lakt is dekking voldoende met 2 laagjes. En toch heb ik gekozen voor drie. Dit komt waarschijnlijk ook door de ribbeltjes in mijn nagels die toch enigszins zichtbaar waren. Hij is de drie laagjes meer dan waard, want wat een prachtige kleur! Ik bleef er naar kijken. In fel licht was ie echt roze en met wat geler licht zag je echt de zalm roze kleur.

Ik ben zo blij dat ik dit lakje mocht reviewen! Dit lakje ga ik zeker vaker dragen. Moest steeds denken aan de flakies van Golden Rose, ik heb er eentje die perfect bij dit lakje past. Erg mooi samen!
W7 is verkrijbaar bij Getyournailsdone.nl voor maar € 2,95 ! En als je geen flakies hebt, koop dan Tinkerbell van W7 voor een super mooie combi. 
PS: ik heb hier een ook leuke nail art op gemaakt, soon to come!
Wat vind jij van Watermelon?

Comments (24)

Write a comment