Nail Art

Water Tattoos 149 – Nail Art

Stel je hebt het enorm druk zo rond de feestdagen. Je moet van alles afronden op het werk, kadootjes kopen, recepten verzinnen… En zoals bij mij vaak in voorgaande jaren; anderen hun nagels mooi maken en uiteindelijk geen tijd meer voor je eigen. Water decals, of water tattoos vind ik dan écht een uitkomst. Want het is makkelijk en snel! Het resultaat is een echte nail art en geen standaard lakje.


Bij deze decals is een witte ondergrond een must; dat staat op de voorkant geschreven. Dus ik heb van twee nagels de lak verwijderd en daar een witte lak op gedaan (Alpine Snow van OPI, 1 laagje en snel droog!).

Full nail decals zijn altijd wat een uitdaging voor me, omdat ik erg bolle nagels heb en er rimpels ontstaan. Beetje het idee van een dun vel papier op een ballon plakken en verwachten dat het kreukvrij erop komt…! Nu valt dat een beetje weg te werken met een goede topcoat gelukkig. Zo zie je alleen nog een rimpeltje als je er met je neus bovenop zit.


Vond de combi met deze donkere Morgan Taylor lak wel een goed idee! Heb een aantal stipjes van de  lak onderaan de decal aangebracht zodat dat een klein beetje terugkwam.


Vind het een mooi winters geheel geworden! Vind je ook niet? Kan je deze water tattoo tranfers aanraden, ze werken fijn.

Dit is mijn laatste review voor de webshop Nailproduct.nl. En Morgan Taylor heb ik nog één lakje te laten zien… daar stop ik ook mee. Met pijn in mijn hart. Maar merk nu pas, nu ik een hoop samenwerkingen stop heb gezet, dat het écht beter voor me is. Het is wat een uit de hand gelopen hobby geworden geloof ik haha. Ik denk dat mijn blog ook verdwijnt. Blijf wel lekker op Instagram bezig en je zult zeker nog mooie lakken voorbij zien komen, want niet alle samenwerkingen zijn opgezegd! Dus stay tuned 😀 Instagram: @nailtalk.

De waterdecals zijn verkrijgbaar bij Nailproduct.nl.

Comments (3)

  • Good to see nails that are not with snow or something sparkly. I like the decals they have that vintage touch!

    Beantwoorden
  • ziet er echt prachtig uit 😀

    Beantwoorden
  • It is a pretty combination with the flowers and the wine shimmer. 🙂

    Beantwoorden

Write a comment