Nail Art

Water Transfer Tattoo – 358

Zoo leuk, een product foto met producten die al zijn verknipt en al.. Ik weet het! Worst pic ever! Probleem is dat ik altijd gaandeweg uitvind wat ik wil als ik aan het nailarten ben. Kan dus wel van te voren een productfoto maken met lakjes, decals etc, maar ik verander uiteindelijk toch weer wat. Dus dan maar even zo. Vergeef me!
Natuurlijk heb ik de water transfer tatoo’s nog wel mooi op de foto gezet. Zodat je dit setje even goed kan bekijken.


Hoe cute! Ik zag alleen al gauw een probleem… Het zijn full-nail-decals. Heeft niet mijn voorkeur! Dit komt omdat mijn nagels zo enorm bol zijn. Van de voorkant zijn het zeg maar halve cirkels. Wat krijg je dan? Juist, kreukels.
En mijn perfectionisme heeft daar moeite mee. Nu hebben deze water transfer tattoo’s 1 groot voordeel; ze zijn flinterdun! Dus ik ging er maar voor.


Op de foto zie je dat ik twee decals heb uitgeknipt van het setje; twee dezelfde. Normaal gesproken gebruik je er één van elk patroon, maar op elke nagel een full nail decal doen kost me erg veel tijd en frustratie. Ik koos voor het gele patroon met roosjes, cute 🙂 Ik draag trouwens een lakje van Masura die ik je binnenkort laat zien. En op de middel en ring vinger één laagje OPI Alpine Snow. Op de water transfer tattoos staat aangegeven: White Base Only. Gezien de decals vrij doorzichtig zijn is dat inderdaad ook het beste! 5 seconden in water gehouden, zoals er op de achterkant staat beschreven. Nagel even gedipt in water en voila.


Snap je nu wat ik bedoel met kreukels? Eentje link, rechts twee, bovenop… Dit heeft niks te maken het gladstrijken, trust me. Zit maar één ding op; goede lagen topcoat!Wie zit er uiteindelijk op heel dicht op je nagel te kijken… Ik. Ik alleen. Van een afstandje zie je er niks van, mede dankzij twee lagen topcoat. Eentje van Catrice (gel topcoat) en een sneldrogende topcoat. Vind het best leuk geworden zo! Maar die frustratie.. Oef. Het is niet mijn favoriete hobby. Wel vind het het fijne decals. Erg dun maar toch ook stevig.

Deze water transfer tattoos zijn verkrijgbaar bij NailProduct.nl.

Don’t you like my product picture? Decals all cut up… Not charming, I know. But it’s hard for me to stick with what is on the picture, since I change things along the way while I make my nail art. So I always make my pics with all product afterwards 🙂
Today I wrote a review about water transfer tattoos, No 358. There is only one thing or tiny problem…These are full nail decals. And my nails are so very curved… Find it really hard and frustrating to work with them. But it has been a while and decided to try these cute yellow and roses ones.
The darker polish is a shade by Masura that I will show you in the near future! And made my other nails white with Alpine Snow by OPI. On the decals it says: white base only, so that’s what I did! Cut the patterns that I wanted and held them in water for 5 seconds as stated on the back of the wrapping.
And look… all those wrinkels… on top, on the left, on the right… Can’t get it not to wrinkle, whatever I do.
Luckily I have topcoat and hopefully that covers it up.
I added one layer of gel topcoat by Catrice and one layer of fastdrying topcoat. If you look upclose than you can see them, from a far not at all 🙂 The amount of decals makes enough for 10 nails, as you can see I used two with yellow and the roses. Don’t think will have the patience to wear this complete full-nails decals.
The water transfer tattoos are available at nailproduct.nl.

Comments (1)

  • after applying topcoat it looks smooth and perfect 😉 but I can understand your frustration while applying these water decals

    Beantwoorden

Write a comment