Nail Art

Waterdecals – Nail Art

Ben afgelopen weekend druk aan het swatchen geweest. Blij dat mijn nagel van mijn middelvinger weer bijna op lengte is! Heb een aantal lakken van nieuwe Christmas Collection van Appeal4 geswatcht (als je me volgt op Facebook en/of Instagram dan heb je de collectie al kunnen bewonderen!) en ook ben ik lekker in de weer geweest met water decals. En dan ook nog eens hele leuke!


Ik heb al veel vaker uitgelegd hoe je water decals moet gebruiken, dus ik hou het kort en laat je de gebruiksaanwijzing zien op de verpakking staat:


Er zit wel een verschil in; 5 seconden? Meestal is dat toch zo rond de 15 a 20 seconden. Maar de 5 seconden werkt!
En, wat mij ook opvalt, is stap 4 (en 6). Overtollig water verwijderen van het plaatje. Ik raad het je af. Je kunt beter het plaatje én je nagel zo nat mogelijk houden zodat het nog mogelijk het design te verplaatsen. Wat als ie op een verkeerde plek vastplakt? Ik dip mijn vinger nog altijd in mijn kopje water voordat ik het design aanbreng. Pas daarna, als alles goed op zijn plek zit, dan dep je de nagel droog.

Mijn ringvinger en pink nagel heb ik gelakt met een mooie, felle kleur van Models Own; Marsala. En die twee middelste nagels waar ik de decal op wilde plakken heb ik gelakt met een lakje van El Corazon uit de Cream collectie, nr 423/277.

Waterdecals - Nail Art
Waterdecals - Nail Art
Ik dacht er eerst aan een close up te laten zien van de decals, maar dat is eigenlijk oneerlijk 🙂 Dan zie je de pixels zo, en wie zit er zo dicht op je nagels te kijken in werkelijkheid (behalve jijzelf dan). Het zijn prachtige roosjes, vogels, bloemen en een vogelkooi. Het heeft iets romantisch vind je niet?

Waterdecals - Nail Art
Ik hou van decals. Makkelijk en snel klaar! En vaak super leuke nagels. Voordeel van deze decals, ofwel water transfer tattoos is dat ik de 5 seconden wel prettig vond en ik had geen problemen ze goed op de nagel te krijgen. Pluspunten!

Bij NailProduct.nl vind je deze prachtige water transfer tattoos; ik heb alweer prachtige andere decals gezien die ik dolgraag op mijn nagels zou willen. Ze kosten maar €1,95.


This past weekend I have been busy with my blog; swatching some of the new Appeal4 Christmas collection polishes (if you follow me on Facebook and/or Instagram then you have seen this collection already!)
and enjoying working with these lovely water decals, or water transfer tattoos. There are cute birds on there, roses and birdcages. Adorable and kind of romantic 🙂
Marsala by Models Own I put on the two nails that I wanted to be without the decals, and one of my favorite cream polishes by El Corazon. Thought they’d make a great base for them!
I read the instructions and I was surprised when I read 5 seconds in the water. Usually that is way more! I tried it and it works, so happy with that. There are some things that I would do different then the instruction says: it says to remove excess water from the design; don’t! Keep the decal wet, ánd your nail wet. That way, if the decal attaches to the nail on the wrong place, you can still move it around. When your statisfied with the place it’s in, then dap it and remove excess water.
Hope you like the result! Will you let me know? Have a lovely day <3

 

Comments (11)

 • These decals are so beautiful!

  Beantwoorden
 • Ik vind water decals zo fijn! Hele mooi afbeelding er prachtig gecombineerd met Models Own Marsala

  Beantwoorden
 • So pretty and delicate. 🙂

  Beantwoorden
 • oeh wauwie <3 erg mooi!

  Beantwoorden
 • Oh, such a beautiful mani! I especially love that bird cage, so adorable ♥

  Beantwoorden
 • Wat een lieve decals. Fijn dat je nagel wwer bijna bij is.

  Beantwoorden
 • Prachtige combinatie tussen de bloemen decals en de mooie lak van Models Own.

  Beantwoorden
 • Beautiful decals! I love the polishes you paired with it 🙂

  Beantwoorden
 • That looks so lovely! ♥

  Beantwoorden
 • Wat een romantische creatie! Het ziet er heel lief uit. Ik ben ook gek op decals!

  Beantwoorden
 • Hele gave decals zijn het. En ik vind het ook prettig om mijn nagel nat te houden als ik de decal op zijn plaats leg.

  Beantwoorden

Write a comment