Nail Art

WhatsUp Nails Roses vinyls – Nail Art

Zo jeetje, ik ben er nog niet helemaal hoor. Het was namelijk Sneekweek hier, heb je misschien wel van gehoord? Overal muziek, boten en gezelligheid. Woon in de wijk dat “’t Eiland” heet en daar liggen enorm veel boten aan elkaar vast om alle feestvierders een plek te kunnen geven. Woon ook vlakbij de stad en dat betekend dat ik de muziek best goed hoor ook. Met de opening (vorige week vrijdag) ben ik weggeweest, bere gezellig en laat geworden op het terras. Ben gebonden aan een zitplek gezien mijn orthostatische intolerantie. Kon dus de rest van de dagen niet weg, omdat de meeste mensen naar de plekken gingen waar je allemaal moet staan of rondlopen. Gelukkig kon ik dinsdagavond nog eventjes weg en dat was ook een top avond ondanks de regen! Ben nu dus nog steeds aan het bijkomen haha! Vandaar weinig blogposts online. Deze had ik nog in een mapje staan en hoewel ik er niet heel tevreden over ben wil ik ‘m toch posten. En moet gauw weer aan de bak want ik heb enorm veel liggen…!

Na het dragen van Breezy Blue van Layla Cosmetics (No Lamp Gel Polish) wilde ik iets met de WhatsUp Nails vinyls doen. Ik koos die schattige roosjes uit die je regelmatig voorbij ziet komen op social media. Verder geen poespas op de nagels, puur en alleen die roosjes. Oh en Hope For Holo van Beautyill nail polish op de wijsvinger en pink, geeft nét even dat beetje umph!

WhatsUpNails vinyls Roses
Breezy Blue is zo’n fijne, blauwe en frisse kleur! En die holografische topcoat van Beautyill is echt schattig en niet overheersend.

Ik blijf het lastig vinden om met vinyls te werken. Mijn nagels zijn zo bol… Leuke is dat deze decals nu in een andere vorm te verkrijgen zijn waardoor ik dat probleem niet meer zou hebben! Kijk maar eens hier. Hoewel ik alles bij knip om de vinyl zo goed mogelijk op mijn nagels te krijgen, blijven er toch bobbels zichtbaar met zo’n vierkante decal. De topcoat bobbelde daarna ook nog eens, dus grrrrr. Niet heel blij. Maar laat ‘m je toch zijn, omdat ik wel schattig vind!

WhatsUpNails vinyls Roses nail art Layla
WhatsUpNails vinyls Roses nail art Layla
Het design is heel simpel. Dat was ook precies wat ik wilde! De roze lak die ik heb gebruikt voor de decal is van P2 Funky Babe. De groene lak voor de blaadjes is een lakje van Golden Rose wat ik kreeg van mijn zus uit Turkije en het lieve sparkle lakje is Hope for Holo van Beautyill.

Dit zijn de nail arts die ik tot nu toe heb gemaakt met de WhatsUp Nails vinyls! Zo leuk om te doen!

Collage WhatsUp Nails nailarts

Wil jij ook zulke gave decals kopen? Raad je echt aan bij bolle nagels deze te proberen. Je kunt ze in de WhatsUp Nails shop krijgen maar ook bij Hypnotic Polish en kosten maar €3,49.

handtekening blog sept 2015press sample 1
Hi guys! (girls..!)
It’s Sneekweek here in Sneek; a festive week with loads of boats and music. People from all over
the Netherlands visit this place and it’s just madness. It started last week Friday and I went out to town with friends and sat on the terrace. Depending on that because of my orthostatic intolerance. And last Tuesday I went out again, both evenings I had so much fun 🙂 Still recovering!
So not much activity on nailtalk, but hoping to get my sh*t together next week hehe 😀 Loads of polishes to swatch!
When wearing Breezy Blue by Layla Cosmetics, I decided to get some vinyls and play with them for a bit.
The roses I wanted to use for some time now. Did nothing else than that; my design plan was going to be simple and cute. Although I cut the vinyl and try my best, my nails are so curved it is almost impossible to get them on without any bubbles. Luckily I saw now, that they also sell the vinyls that aren’t square anymore, like these!
Used Lucky Babe by P2 for the petals and a green polish by Golden Rose. See that qute and delicate sparkle on the other nails? That is Hope For Holo by Beautyill, perfect holo topper!
Get your WhatsUp Nails vinyls here or at Hypnotic Polish.

Comments (8)

 • Cute! And I also like the blue very much 🙂

  Beantwoorden
 • It’s very delicate and pretty!

  Beantwoorden
 • oeh super mooi 😀

  Beantwoorden
 • Van alle decals vind ik deze het minst sierlijk. De andere 3 zijn niet zo grof. Wel fijn als je een flinke c curve hebt dat decals goed pakken.

  Beantwoorden
 • Leuk gedaan! Echt heel tof dat er steeds meer decals worden verkocht, zo is nail art helemaal niet meer zo moeilijk!

  Beantwoorden
 • That is beautiful!
  And Sneek Week sounds like fun!! 🙂

  Beantwoorden
 • Wat een mooie combinatie! Heel schattig met die roosjes en subtiele glitters.

  Beantwoorden
 • Pretty roses. 🙂

  Beantwoorden

Write a comment