Indie Polish Nail Art Nail Polish

WhatsUp Nails Vinyls – Droplets Nail Art

Man oh man. Dit was een avontuur kan ik je vertellen. Met wel een goede uitkomst gelukkig anders was ik goed chagerijnig geweest! Mijn plan was als volgt; een aparte gradiënt maken op Zensible Rose van Catrice die gister online stond, met een donker roze versie uit deze collectie. Dat lukte met behulp van de onmisbare liquid latex van Beautyill, shop hier.

Beautyill liquid latex nail art
Stap 1 voltooid! De gradient lukte ook wel aardig en ik was in mijn nopjes. Nog wel… Ik wist nog niet zo goed wat ik daarna wilde doen, stempelen, tape of vinyls…

Gradient nailart Catrice
Ik koos voor de WhatsUp vinyls die ik kreeg en pikte eentje met een heel cool swirl design, de Hypnose vinyl. Hoe gaaf, dat zou super staan bij de gradiënt! Haalde eentje van het stencil af en plakte die op mijn pink, pakte Everlasting Ebernee van Appeal4 en lakte de nagel. Bij het verwijderen ging het niet goed; het stencil brak en het werd een smeerboel… Jammer maar helaas. De volgende swirl haalde ik er af en ze plakten gelijk zo aan elkaar vast dat ik die maar aan de kant legde. Enigzins gefrustreerd pakte ik de volgende (en plak ze altijd even op mijn had zodat de ergste plakkerigheid eraf is) en deed die op mijn middelvinger nagel. Zwart erover en bij het verwijderen brak ook deze, dus wederom een smeerboel… heb nog een paar anderen gepakt maar ik had er zo niet veel zin meer in…. Dit was het resultaat…

DSCN1495
Was er helemaal klaar mee! Dus moest ff in dat crea plekje in mijn brein graaien hoe dit op te lossen. Of stoppen of er toch iets van maken. Het laatste wat ik wilde was opgeven gezien ik de gradient wel heel tof vond en dit niet overnieuw wilde doen. Ik pakte mijn Whatsup Nails pakketje er bij en vond daar de Droplets. Die zagen er minder breekbaar uit! Dus here we go..!

WhatsUp Nails Droplets vinyls nailart
Ik knipte het laatste stukje eraf zodat ie beter paste op mijn nagel en wederom pakte ik mijn zwarte lak van Appeal4 erbij. En yes yes yes! Dit keer ging het goed! De andere nagels heb ik gelakt in zwart en Zensible Rose, en daarop wat stervormige studs geplakt.

WhatsUp nail vinyls nail art Catrice

WhatsUp nails vinyls nail art Catrice

WhatsUp nails vinyls nail art Catrice
Zooo ikke blij! Na dit avontuur kon ik heerlijk genieten van toffe nagels waarbij de gradiënt ook nog goed zichtbaar is. Ik vermoed dat de Hypnose stencils op zich wel prima zijn, maar ze gewoon erg fragiel zijn. Want ik heb wel filmpjes gezien waar bij het prima lukte en er een prachtige nail art uit kwam. Ik pak ze denk ik niet gauw weer… De Droplets daarin tegen wél, wat een leuk effect geeft dit! Kortom, ik ben blij 🙂 Wat vind jij?

WhatsUp Nails vinyls zijn verkrijgbaar in de shop van dit merk zelf én bij Hypnotic Polish en kosten aldaar zo rond de €3,49.

handtekening blog sept 2015
Oh boy was this an adventure or what… Nothing went as planned and I was so frustrated… Will tell you the short version excluding the swear words, promise.
On Zensible Rose by Catrice I made a gradient in the shape of a circle. Totally loved that already! Grabbed the Hypnose vinyl by WhatsUp Nails after thinking about what I wanted to do next.
Took one vinyl off the stencil and after pressing it on my hand (it gets less sticky) and placing it on the nail, I added Everlasting Ebernee, a black polish by Appeal4. The shape of the vinyl looked so amazing with the dot gradient! While I was taking the vinyl off… it broke. In several pieces. With tweezers I tried to remove everything but the damage was done.
The second one sticked together right away and so threw that one away as well. The third I placed on my middle finger, added the black polish and same story, it broke. End result is a mess that you just can’t save!
Pretty grumpy at this time I tried other vinyls by just taking them off the stencil but I was fed up. Liked my gradient so much that I just wanted to finish this nail art! Added black on my pinky and the peachy polish by Catrice on the middlefinger with three star studs.
Decided to other with other vinyls, the Droplets by WhatsUp Nails. They looked and felt firm right away, so I regained my trust 🙂 They worked perfectly! And love the result, do you?
WhatsUpNails vinyls are available in their shop or at Hypnotic Polish and only cost €3,49.

Comments (10)

 • Your frustrations ended up in a beautiful result!!

  Beantwoorden
 • Poeh dit was een frusti naiart. Doorzetten altijd doen. Je hebt er weer wat moois van gemaakt.

  Beantwoorden
 • Leuk dat je door één je toch achter komt welk product goed werkt en welke niet. Zo zie je maar weer dat zelfs bij nagellak moet je creatief zijn en je denkwerk aanpassen.

  Beantwoorden
 • Surprising! very well done 🙂

  Beantwoorden
 • Ik zag het al op Twitter voorbij komen.. ik vind het zo mooi! Echt dat patroon en die kleuren bij elkaar.. echt prachtig 🙂

  Beantwoorden
 • Ondanks alle frustratie vind ik je uiteindelijke nail-art erg mooi geworden! ♥ xx

  Beantwoorden
 • Wat zie het er mooi uit! Ik vind vooral de ondergrond kleur heel mooi 🙂

  Beantwoorden
 • I am sorry about the vinyls but I think your mani looks very nice this way too!

  Beantwoorden
 • Wat een ramp zeg met die eerste vinyls! Maar je hebt het heel mooi en creatief opgelost 🙂 Ik vind de sterretjes en druppels erg leuk!

  Beantwoorden
 • I had the exact same experience with nail vinyls with swirls. I love swirls but I just could not get it to work, it was SO frustrating.
  I love your end result! 🙂

  Beantwoorden

Write a comment