Nail Art

WhatsUpNails Stamping plate A010 – Nail Art

Wist jij dat WhatsUpNails stempel platen had? Ik heb echt onder een steen gelegen volgens mij haha. Had geen idee! Toen ik weer een mailtje van ze ontving of ik ze ook wilde uit proberen kon ik geen nee zeggen. Koos er drie uit die ik erg mooi vond en daarnaast nog wat leuke vinyls. Kreeg als kado ook nog een leuk potje confetti glitter. Wat zal ik daar eens mee doen?
Een van de plates die ik koos is de A010, “Henna Entrancement“.  Zulke mandala-achtige patronen hou ik van, met mooie bloemen en bladeren. Wilde dolgraag weer eens reversed stamping proberen en dit was het moment. Rekening houdend met een dikke fail ging ik aan de slag.


Het stempelen ging gelukkig goed, zoals bijna altijd wel. De plate lijkt wel dieper gegraveerd dan andere plates die ik heb. Dat merkte ik aan het schoonmaken! Het patroon zat goed op de stempel en dus hoppa, kleurtjes kiezen en inkleuren maar.


En daar maakte ik de eerste fout… Ik vergat een topcoat. Ondanks ik even heb gewacht totdat het patroon droog was, smeerde ik ‘m toch een beetje uit met het inkleuren. Baalde er enorm van. Maar wat doe je… Dus toch gewoon maar door gegaan en zodra ik ‘m op de nagel had gelijk een beetje bijgewerkt hier en daar.Het uiteindelijke resultaat. Ik ben tóch enorm blij met het resultaat, ten eerste omdat ik al niet had verwacht dat het zo goed zou lukken! Volgende keer kies ik zeker andere kleuren en gebruik ik wél een topcoat nadat de stempel erop zit. Heb de smaak nu weer te pakken dus je zult vast er weer eens eentje voorbij zien komen.

Whatsup nails stempel platen zijn beschikbaar in de shop van het merk. (check ook zeker de pigmenten, vinyls en andere plates!)

Did you know WhatsUpNails created their own stamping plates as well? Think I was partically blind or something, because I really didn’t know..! When I was asked to pick out some stuff from their shop, including a few plates, I picked out three that I loved, and one of them is the A010, “Henna Entrancement”. Love the mandala type of patterns, curls and flowers. It has been such a long time that I have tried reversed stamping and wanted to try again with this plate.
With reversed stamping you should take a few steps and I must say that I skipped an important one. Luckily it didn’t turn out that bad, kind of like it.
Used a clear stamper for this and picked a pattern of the A010 plate. Colored it in with different kinds of pinks and white, which I thought would look nice with the smokey color that I was wearing. Although I waited for a bit, I still had some smudging when coloring the patterns in; I forgot a topcoat…
Managed to correct it a little with some extra polish here and there… Happy that it did work though! After such a long time. What do you think? Do you like the result?
WhatsUpNails stamping plates are available in their shop.

Comments (8)

 • Dat ziet er prachtig uit 😉

  Beantwoorden
 • Heel vet! Ik ben altijd wel bezig met nageldingetjes, maar goed stempelen is me nog niet gelukt haha. Maar las dat dat aan de stempel lag.. eens verdiepen in een goeie. Resultaat is altijd zo mooi en indrukwekkend!

  Beantwoorden
 • Wauw ik ben onder de indruk van de techniek en een prachtig resultaat heb je.

  Beantwoorden
 • It looks georgeous, I love your colour choice!

  Beantwoorden
 • So exotic! Lovely.

  Beantwoorden
 • Wauw heel mooi! Dat heb je wel heel netjes bijgewerkt dan het is niet te zien. Super leuk!

  Beantwoorden
 • Wow !!! that plate in itself is a beauty. and your mani came out amazing.

  Beantwoorden
 • That’s so beautiful! Well made sweetie ♥

  Beantwoorden

Write a comment