Nail Art

WhatsUpNails Stamping Plate B009 – Nail Art

De nieuwe stampelplaten van WhatsUpNails zijn leuk! Verschillende thema’s en dus iets voor een ieder. WhatsUpNails wordt steeds makkelijker verkrijgbaar. Denk aan Hypnotic Polish en PrettyPolish. Ik ken dit merk voornamelijk door de leuke vinyls. Dit keer pakte ik “Lost in Aztec”, B009.


Leuke is dat ik zoveel ideeën in mijn hoofd had en het eindresultaat lijkt op geen een van allen haha. Ik heb voor een basis een lichte lak gebruikt, eentje van L’Oréal, “Nude Demoiselle“, een lakje met parfum! Vervolgens heb ik wat kleurtjes op de nagel ‘gedrukt’ met een stukje vershoudfolie; ‘Avenue Maintain’, ‘Beyond Cozy’ en ‘Ruffles & Feathers’, alle die van Essie. En CE115 van Layla Cosmetics.

Vervolgens heb ik White Knight van MoYou gebruikt voor het stempelen. Ik koos voor de allereerste print op de stampelplaat.
Ook kreeg ik van WhatsUpNails een potje ‘Masquerade Confetti’, verschillende kleuren en grootte glitters die je kunt gebruiken in je nail art. Ik pakte er drie en plakt die op de middelvinger. Vind het zo tof staan! Had al mijn nagels zoals de middelvinger moeten doen. Blij met het resultaat en blij met de Lost in Aztec stamping plate van WhatsUpNails.

WhatsUpNails vinyls en de leuke plates zijn verkrijgbaar in de shop van het merk zelf. Ook vind je WhatsUpNails producten bij Hypnotic Polish.

The stamping plates from WhatsUpNails are cute! Many different themes and patterns. This time I choose ‘Lost in Aztec’, B009.
I had so may ideas in my head for this nail art. And the outcome? Doesn’t resemble any of them hehe XD!
Started off with Nude Demoiselle by L’Oréal. A light and scented shade.
With some cling film I pressed on some colors; CE115 by Layla, ‘Avenue Maintain’, ‘Beyond Cozy’ and ‘Ruffles & Feathers’ all three by Essie. Grabbed “White Knight” by MoYou and picked the first pattern on the plate.
That worked perfectly!
WhatsUpNails also send me a bottle with some metallic looking glitter; “Masquerade Confetti”. It contains different colors and sizes glitter and I used the gold ones on the middlefinger. Love how that nail turned out and wish I had done all of them like that!
Happy with the plate and the outcome. WhatsUpNails is available in more and more shops thesedays!
Like Hypnotic Polish. Or else you can find everything in their shop.

Comments (4)

 • Ik vind de combi heel leuk hoor! Vet gedaan! Ik heb ook stempelplaten besteld, kan niet wachten om het uit te proberen!

  Beantwoorden
 • Super gaaf, love die losse chunky glitters er bij!

  Beantwoorden
 • That looks awesome, your geometric manis always rock!

  Beantwoorden
 • Ze ziet er geweldig uit. Aztec of tribal is niet zo mijn ding, maar ik ga zeker kijken of ze andere ‘smaken’ hebben.

  Beantwoorden

Write a comment