Nail Art

WhatsUpNails – Stiletto vinyls – Nail Art

Heb een aantal nail arts gemaakt met de stempel platen van WhatsUpNails. Ik kan je verzekeren dat ze erg fijn werken en je geen problemen zult vinden met het overbrengen van je patroon. Naast de stempel platen mocht ik ook een aantal leuke vinyls uitzoeken. Gelukkig weet ik nu een beetje hoe ik met ze overweg moet!

Je kent ze vast; de “Stiletto” vinyls van WhatsUpNails. Heb het heel wat nail arts mee gezien; deze waren erg populair. Wilde ze ook graag gebruiken en dus koos ik deze uit.


De vinyls kun je op meerdere manieren gebruiken. Of je gebruikt de binnenkant van de sticker, of de buitenkant. Heb het op verschillende manieren gezien en ik heb besloten de buitenkant te gebruiken. Dit is wat ik bedoel:


Ik wilde namelijk heel graag dat de lak die ik droeg goed zichtbaar zou blijven; het is “Chicago” van de nieuwste Cadillacquer collectie. Die is écht zo mooi. Precies waar ik zou van hou! Koos dus voor minder zwart door de buitenkant te gebruiken. De zwarte lak van Appeal4 is trouwens “Everlasting Ebernee”.Het resultaat is zo simpel! En zo stoer vind ik. Omdat ik toch iets miste heb ik nog een glittertje toegevoegd uit dat prachtige potje Masquerade Confetti; ook van WhatsUpNails. Hoe tof! Vind het heel leuk staan en een klein beetje extra’s toevoegen.


Ik heb zoveel meer lol met dit potje confetti dan ik had gedacht! Ben niet zo van de glitters maar ik vind dit toch stiekem wel heel leuk. En de vinyls ook! Leuk resultaat. Wat vind jij?

Je kunt deze leuke vinyls en confetti kopen in de shop van WhatsUpNails. (Hypnotic Polish
verkoopt dit merk!)

A while back I received a package with a few gorgeous stamping plates, glitters and vinyls. Of course from the lovely WhatsUpNails! And when wearing my favorite of the brand new Cadillacquer collection “Chicago” and wanted to play with some vinyls ánd the color black because I thought that would suit this shade.
I choose the Stiletto vinyls; who doesn’t know them! Have seen loads of nail arts with them and I am happy to own them myself now.

You can use these vinyls in different ways. It depends on what part you use for your ail art. You can take the insides, place them on your nail and polish, or apply the outside of the vinyls like I showed you.
I applied Everlasting Ebernee by Appeal4 and then removed the vinyl asap. And have you seen the glitter I added? I am having so much fun with these confetti glitters than I thought I would. Like the result! Bold and still so classy don’t you think?
You can get these vinyls in the WhatsUp Nails store or for example at Hypnotic Polish.

Comments (5)

 • Wauw…
  Dat ziet er prachtig uit 😉

  Xoxo

  Beantwoorden
 • The vinyls are quite useful! Love the end result!

  Beantwoorden
 • ze verzinnen ook telkens weer iets nieuws. vind het we3l grappig en het lakje is erg mooi

  Beantwoorden
 • Ziet er zeker leuk uit, heel wat anders weer!

  Beantwoorden
 • Gorgeous!

  Beantwoorden

Write a comment