Uncategorized

Willing IKAT- nail art

Vind het vaak zonde om een nail art te maken op rode nagellak. Vind het al zo’n statement op zich! Maar ik wilde nu het roer omgooien. Het is vrij donker geworden, maar zeker mooi.
De OPI lak, Thanks a Windmillion, en Beige Boheme van L’Oréal heb ik bewust gekozen om de nail art toch iets lichts te geven. Anders zou alles wegvallen in de donkere lak van China Glaze. Verder heb ik acryl verf gebruikt en uiteraard een topcoat.

Met een kwastje en het voorbeeld van mijn vorige Ikat nails aan de slag gegaan!

Zo blij met het resultaat! Beetje lastig te fotograferen met weinig daglicht. En sommige foto’s zijn links onder wat wazig. Dit heb ik niet bewust gedaan maar mijn lens was vies en daar kwam ik later pas achter. Handig! Maar kon de foto’s gelukkig wel gebruiken.

Wil je mijn vorige Ikat nail art ook bekijken? Klik dan hier.

Wat vind jij van mijn Willing Ikat?

** Volg mij op Facebook, Twitter en Instagram! **

Comments (21)

Write a comment