Personal

Wishlist – November 2016

Zo’n wishlist artikel staat gerust een poos in mijn concepten. Want hoe dol ik ook kan zijn op bepaalde lakken, op een of andere manier als ik voor het blok word gezet en ik moet ze noemen dan weet ik ’t ff niet meer… Moet eigenlijk een lijstje bijhouden ofzo. Maar zo gaat het ook!

Mijn wishlist van de laatste maanden in 2016. Ik weet absoluut zeker dat er veel meer lakken en merken zijn waarvan ik denk ‘wauw!’ maar dan wordt het wel een ellenlange post natuurlijk. Dus ik heb een keuze gemaakt. En dit is het geworden!

collage-aengland-in-robe-and-crown
Swatches are by @anikibee (zij maakt trouwens echt fantastische foto’s!) Het lakje is “In Robe And Crown” van AEnlangd. Echt, hoe mooi! Hoe donker, hoe gaaf. Verliefd!

Dit merk staat eigenlijk al heel lang op mijn wishlist; Painted Polish. Not a glitter gal persé, maar kijk nou hoe lief… Er zijn veel meer kleuren, maar dit is echt mijn favoriet.

collage-painted-polish-orange-as-a-creamsicle
“Orange As A Creamsicle” <3 Swatches by @lakkomlakkom  en Nailed The Polish.

Cirque Colors maakt echt fantastische creamy collecties waar mijn mond van openvalt. Het is een vrij duur merk en dat houdt me vaak tegen. En zo af en toe komen ze met nieuwe holo’s uit en kijk nou! Hoe mooi!

collage-cirque-colors
Winter Bloom is wel mijn tweede keus hoor, het gaat mij voornamelijk om Ambrosia. Ik hou zó van die dieprode kleuren! (foto van Cirque Colors blog!)

collage-meeki
Meeki las ik lang geleden over op de blog van Femketje. Zij had twee prachtige lakjes geswatcht van ze en ik viel gelijk voor die prachtige flesjes. Inmiddels heeft Meeki het concept geloof ik iets vernieuwd en je kunt nu zelf een box samenstellen van kleuren. Dit ga ik zeker nog eens aanschaffen! (Foto van Meeki.com.)

81rkenvoacl-_sl1500_-1000x685
Is deze nou gewoon niet verkrijgbaar in NL? *huil*  Ontzettend jammer. Want zo’n adventskalender van Essie is toch een must have?  Ik had er echt wel wat centjes voor over gehad. Maar een zoektocht op de Duitse Amazon leverde vooralsnog een bedrag van bijna 100 euro aan. Ehm, nee dank je. (Bron foto Testbiene.)

ilnp_fall_2016
Beetje wazige foto, jammer! ILNP is echt een favoriet merk sinds ik een aantal collecties mocht swatchen voor Maria van Hypnotic Polish. En steeds komen ze weer met prachtige collecties aan, die écht voor ieder wat wils hebben qua finishes en kleuren. De eerste twee rijen vind ik echt fantastisch, maar als ik dan toch moest kiezen…Nr 4, 5, 7 en nr 9!  (foto Hypnotic Polish.)

zoya-urban-grunge-nail-fall-winter-2016-collection-1
Voor Pretty Polish heb ik laatst een prachtige collectie van Zoya mogen swatchen. Erg fijn merk en die maken ook creamy lakken waar je zo enorm blij van wordt! Maar waar ik altijd nog nieuwsgierig naar ben…Die Pixiedust lakken! Heb er geen één! En ze zien er zo mooi uit… Vind de Urban Grunge collectie ook echt prachtig. Met name de grijze, paarse en roze. Wauw! (bron foto Chic Profile.)

Dit merk staat ook al zo lang op m’n wishlist. De prijs houdt me tegen. Maar Takko Lacquer is echt bijna de nr 1 als het gaat om shimmery lakken. Ze maken bijzondere creaties!

collage-takko
En Pahlish heeft prachtige lakken uitgebracht in de laatste maand. Zag prachtige swatches voorbij komen!
Ik kan deze wishlist eindeloos aanvullen 🙂 Wat dacht je van NCLA!! Die maken ook zulke mooie holografische lakken. En Cupcake Polish! En Enchanted Polish!

Er is zoveel moois! Maar ik moest een selectie maken en dat heb ik gedaan. Dit was ‘m weer voor dit jaar. Hopelijk kan ik wat lakjes gaan kopen als ik wat verjaardagsgeld heb.

handtekening blog sept 2015
The wishlist speaks for itself I guess! Not a lot of text needed. I collected a few that are on my wishlist for quite some time now. Brands that I’m curious of and polishes that I fell in love with.
This is my wishlist for the last months of 2016; what brands are on your wishlist?

Comments (6)

 • A lovely bunch of polishes on your wishlist!

  Beantwoorden
 • I wonder how these metal holo Zoyas will look like!

  Beantwoorden
 • Beautiful nail polishes, well, I wish you to have them all as soon as possible! 🙂

  Beantwoorden
 • Wat een prachtige lakken allemaal! Ik ben benieuwd welke je uiteindelijk gaat scoren 🙂 Die van Painted Polish vind ik erg mooi. Naar de lakken van Zoya ben ik heel nieuwsgierig: heb er veel goeds over gelezen, maar nog nooit zelf geprobeerd.

  Beantwoorden
 • Wat een prachtige wishlist heb je gemaakt. Ik heb veel merken voorbij zien komen waarvan ik ook nog graag lakjes wil uitproberen. Wat betreft de Pixiedust lakjes van Zoya, ik heb er inmiddels 1 gebruikt (GEWELDIG), en een paar staan te wachten. En ik denk dat er binnenkort een winactie komt met wat Zoya lakjes 😉

  Beantwoorden
 • leuke wishlist, iplnp staat er bij mij ook op! En de Essie kalender heb ik al live bij iontrend gezien en die is toch zo gaaf!

  Beantwoorden

Write a comment